1.Cel mai frumos vis al meu a fost atunci cand am visat ca dorm, iar cand dormeam in vis visam ca dorm, iar in visul visului visam ca dorm, iar in visul visului visului visam ca m-am casatorit cu Alice Cooper...
2.Cel mai amuzant vis al meu, a fost atunci cand am visat ca stateam pe 9gag...
3.Cel mai tampit vis al meu a fost atunci cand am visat ca tata mi-a facut cadou in fata colegilor mei un DVD cu filme XXX -_-...
Really chiar asa?
tata in fata colegilor![]()
![]()
Cel mai tampit :
Am iesit de la biserica impreuna cu fratele meu [facusem shopping acolo (luasem mancare) ] si veneam acasa. I-am dat un beep lui mami ca erau multi caini. Apoi trecea un grup de adolescenti pe strada si nu stiu ce mi-a zis unul, iar eu i-am spus "Du-te-n **** matii". El s-a enervat si m-a fugarit sa ma omoare cu o sapa. S-a plictisit si s-a gandit ca ar trebui sa-l omoare pe frate-miu. L-a luat la alergat. Intre timp a venit mami si nu a vrut sa-l salveze pe fratele meu. Dar eu i-am spus ca il fugaresc numai din cauza mea asa ca s-a dus sa se salveze.
(pe mine m-a cam speriat)
P.S.: Am dormit de doua ori cu televizorul inchis si am avut cosmaruri. Deci, deschideti-va televizorul noaptea!
Cel mai frumos vis:
Am visat ca mi-am gasit iubirea adevarata dar visul nu a tinut o viata ![]()
Cel mai tampit vis:
m-am suit pe o placa rotunda si ea a inceput sa urce si la un moment dat mi-am pierdut echilibrul si am picat de pe ea si in momentul impactului m-am trezit brusc simtind ca am cazut in pat!
LisaJulie întreabă: