am visat ca trebuia sa dau un test ca sa fiu un fel de bodyguard al unui presedinte
si nu, nu era Obama >
Si am dat acolo niste probe dar m-am sculat si nu am mai putut continua visul...
1. Sa nu mai vad cuvantul "fundita" macar o zi.![]()
2. Sa vad cum imi sta in blana @ursulika-i. ![]()
P. S. Trivia/Amuzante.
Am visat ca tatal unei prietene, care era taximetrist, in visul meu era facator de peruci.
Si i-a facut o peruca prietenei mele si eu am intrebat-o de unde o are (o peruca hannah montana, pe atunci eram fana)si mi-a spus ca tatal ei a facut- o si sa ii dau 30 de lei daca vreau si eu.![]()
Sau am visat odata ca a venit Katty Pery in fata la mine, avea un jeep si s-a invartit de 5 ori cu el, apoi a venit, s-a asezat pe scara si s-a uitat la niste prietene care dansau ![]()
Am visat ca niste prietenei jucau in spatele blocului, ghici ce: Fotbal pe role, iarna
iar pe mine nu ma lasau sa joc si era 3 perechi de cizme cu numele unei prietene ![]()
Am visat ca eram intr-o cabana cu prieteniii si aveau o revista si pe mine nu ma lasau sa ma uit si pana la urma mau lasat dar au spus sa nu ma uit la paginile 1, 3 6 si 9 parca si eu m-am uitat si erau niste catelusi si iepuri si apoi doi baieti s-au dus intr-un turneu de tenis ![]()
Cam atata mai funny. Funda, te rog?
Vise:
1.Sa nu mai vad semnul :d macar o zi.
2.Sa ajung ca NOname (asta nu e la amuzante chiar e un fel de idol al meu
)
3.Sa zbor pe un nor.
Am un vis
1.Ca Boc sa nu le dea nimic mamelor sa le puna sa aleaga intre 4 ani de stat acasa fara bani sau de stat acasa doar 1 an cu bani.
Si pun pariu ca toate aleg doar 1 an...Deja ma dispera femeile alea innebunite dupa bani!
si nu am pus visul de dragul funditei ci pur si simplu sa imi zic oful!
1. Visez sa castig la Loto.
2. Visez ca un tip care o frumos ca un zeu sa se insoare cu mine.
Cel mai mare vis al meu este sa devin cantareata, si am ajuns ca sa vezi. Mi -sa indeplinit. Cant la scoala, in publi, c si chiar pe scena ![]()
:X:XE tare sa fii cantareata:X
LisaJulie întreabă: