36.Si hai sa va si explic ma ''intelectualilor'' care nu stiti sa rezolvati un calcul de clasa a 2-a.
9x0=0, aici aveti dreptate, darmai intai se fac inmultirile si dupa aia adunarile, deci ar veni cam asa : 1+2+3+4+5+6+7+8+0=36
Spres sa inteleaga toti
Iar' ii postata intrebarea asta fumata de 250 de ori?
P.S Raspunsul este 36
Hai ca sa postam aceeasi intrebare de mai multe ori nu?
http://www.TPU.ro/......-romaniei/
Intai se face 9x0=0,iar apoi adunam 1+2+3+4+5+6+7+8+0=36
36 ca se face intai inmultirea deci vine asa 1+2+3+4+5+6+7+8+9x0 este egal cu 1+2+3+4+5+6+7+8+0 si rezulta 36
Ma inscriu la Vreau sa fiu milionar, aceasta problema va sta intre mine si cei 1000000 de lei, voi cere o pauza sa merg la toaleta si voi rapi pe cea mai buna asistenta din culise si dos voi fi, pana-n Montreal.
Am mai vazut ieri sau alaltaieri aceeasi intrebare.
Dar in fine, ca sa iti si raspund, rezultatul este 36, pentru ca inmultirea se face inaintea adunarii (materie de clasa a 4-a).
Acum se vede ce inculti sunt pe-aici.Nu stiu nici macar regulile de baza ale matematicii.Asa ceva faci in clasa a 3-a.
E 36.
36.Nu avem decât o înmulţire, care ne dă zero. După aceea putem ignora 9x0, deoarece nu am aduna nimic. Facem adunarea, oprindu-ne la 9x0.
Raspunzand corect la o intrebare de genul asta nu dai dovada de intelect, ci de un nivel minim de cunostinte, pe care ar trebui sa-l atinga orice om. Raspunsul este 36. Ordinea efectuarii operatiilor, clasa a 3-a. Succes!
Hey,pentru cei care au scris zero.Se vede ca nu va place matematica.Prima data se face inmultirea.Si apoi adunarile.
LisaJulie întreabă: