| MyNameIsNotImportant a întrebat:

Care-i faza cu iustinel? cine dracu-i ala straight face laughing)))

Răspuns Câştigător
| NobodyHeree a răspuns:

E copilul diaaavolului O_o

10 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Cel ce a revolutionat comicurile...cel mai mare artist din lume!
.un om care in talentul lui putea sa scoata 100000 de comicuri pe minut. toate la fel de extraordinare!
*100000000% sarcasm*

| Quest a răspuns:

E o ruda foarte indepartata de-a lui Justin Bieber, si de aceea toti oamenii il URASC!

| giuly a răspuns:

Daca ti se spune ca esti iustinel poti sa te inchizi in baie si sa iti tai venele.

| Bastet a răspuns:

Era odată un tip pe nume Iustinel.Îşi facu cont pe TPU sperând ca îl vom adora.Şi el se gândea că e cul şi ca face trolling mai ceva "ca Cretaker". Exaspera Trivia/Amuzante cu comicuri de căcat şi ne enerva pe toţi.Şi într-o zi, nişte useri bine-cuvântaţi s-au gândit să-l alunge de pe site, aflându-i datele personale.Desigur,cu farmecul personal al unui user şi cu un Hi5 l-au dat gata.A fost nevoit să plece...
Unii spun că se întorce până îl descoperim iar.Adică câte 3 zile.Alţii te jignesc spunându-ţi "Iustinel 2", însă concluzia este că era un tip periculos.Foarte periculos.

| Rapture a răspuns:

@Bastet
Frate, aia e buna ca poveste de groaza...

| Bastet a răspuns:

@Georgiana

ştiu.

| CiufulitaSaSaturatDeMuste a răspuns:

Esti norocos ca nu ai apucat vremurile alea...
eu da[dar de pe alt cont], si nu mai vreau sa revaz copilu' ala mamut de 10 ani, mi-e fricacrying. Apropo, una mai rea era, pynk, sau pwnk, cum dracu se kema, am apucat-o si pe aia, nu vreau sa se mai repede cu niciunu dintre cei doicrying.

| Deea03 a răspuns:

@Bastet *incepe sa planga... crede ca e bantuita de iustinel.*

nuuuu. Nuuuu... NUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

| Bastet a răspuns:

@Deea03

vei muri.

| MyNameIsNotImportant explică:

laughing) da Deea03 si eu vroiam sa-ti zic acelasi lucru straight face :-ss nu mai iesi din casa ca cine stie straight face

Întrebări similare