Cel ce a revolutionat comicurile...cel mai mare artist din lume!
.un om care in talentul lui putea sa scoata 100000 de comicuri pe minut. toate la fel de extraordinare!
*100000000% sarcasm*
E o ruda foarte indepartata de-a lui Justin Bieber, si de aceea toti oamenii il URASC!
Daca ti se spune ca esti iustinel poti sa te inchizi in baie si sa iti tai venele.
Era odată un tip pe nume Iustinel.Îşi facu cont pe TPU sperând ca îl vom adora.Şi el se gândea că e cul şi ca face trolling mai ceva "ca Cretaker". Exaspera Trivia/Amuzante cu comicuri de căcat şi ne enerva pe toţi.Şi într-o zi, nişte useri bine-cuvântaţi s-au gândit să-l alunge de pe site, aflându-i datele personale.Desigur,cu farmecul personal al unui user şi cu un Hi5 l-au dat gata.A fost nevoit să plece...
Unii spun că se întorce până îl descoperim iar.Adică câte 3 zile.Alţii te jignesc spunându-ţi "Iustinel 2", însă concluzia este că era un tip periculos.Foarte periculos.
Esti norocos ca nu ai apucat vremurile alea...
eu da[dar de pe alt cont], si nu mai vreau sa revaz copilu' ala mamut de 10 ani, mi-e frica
. Apropo, una mai rea era, pynk, sau pwnk, cum dracu se kema, am apucat-o si pe aia, nu vreau sa se mai repede cu niciunu dintre cei doi
.
@Bastet *incepe sa planga... crede ca e bantuita de iustinel.*
nuuuu. Nuuuu... NUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
) da Deea03 si eu vroiam sa-ti zic acelasi lucru
:-ss nu mai iesi din casa ca cine stie
LisaJulie întreabă: