| Comeandtellmesomething a întrebat:

Care ma face si pe mine sa rad? Fundaa!big grin

7 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething explică:

@kmy22 arata-mi mai multe

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Sa-ti arat un deget?

| Enigmă a răspuns:

@Revolver,
foarte tare!winking

| Alexakos a răspuns:

Un poliţist aştepta autobuzul în staţie, iar lîngă el mai era şi o mamă cu un copil. Copilul: -Mamă, dar de ce nu a ajuns încă autobuzul? Mama: -Pentru că acum îl spală, că era foarte murdar. Peste 5 minute. Copilul: -Mamă, de ce nu a ajuns încă? Mama: -Pentru că acum îi umflă cauciucurile, fiindcă erau dezumflate. Peste alte 5 minute, copilul: -Acum de ce nu a mai ajuns? Mama: -Pentru că acum îl vopsesc ca să fie mai frumos. Auzind, poliţistul începe să se dea cu capul de stîlp: -La naiba, acum şi-au găsit şi ei să-l vopsească?

Cum poate fi oprit un tanc albanez? - Trebuie impuscat cel care impinge tancul.

Merge un enorias la preotul din sat si ii spune: -Domn\' parinte, stiti... mi-a murit cainele si as vrea o mica inmormantare crestineasca, asa... dupa cum se cade. Preotul ii raspunde: -Mai Ioane, eu am avut bunavointa si te-am ascultat, dar du-te ma dracului si ingroapa-l undeva, unde ai mai vazut tu inmormantare la caini, cu popa? Merge Ioane acasa si a doua zi, vine iar: -Domn\' parinte, apoi eu, m-am gandit ca totusi. o mica slujba acolo, nu se poate? Preotul: -Mai Ioane, du-te unde-i vrea, du-te cauta-ti pe cine-i vrea, sa ti-l ingroape, du-te la neoprotestanti si nu ma mai bate la cap. Ioane se indreapta spre usa suparat si zice: -Apoi, daca asa sta situatia, eu cu nevasta-mea am strans, cu greu, vreo 3000 de euro pentru inmormantarea lui AZORICA. Preotul: -Apoi ma, stai asa, despre AZORICA-i vorba? No stai asa ma. ca Azorica-i caine ortdox ba.

Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav. - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana - Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa?

Doi nebuni merg prin padure, bucurandu-se de racoarea pe care le-o ofera aceasta. La un moment dat, unul vede o pusca. O ridica si, mirat, il intreaba pe celalalt: - Mai, ce-o fi asta? si se uita pe tevi. Al doilea se apuca si mangaie arma intrebandu-se ce-o fi si ii spune primului: - Uite, am gasit aici ceva si se misca. Apasa pe tragaci si cel care se uita pe tevi cade desfigurat, la care al doilea il intraba: - No\', amu\', de ce faci fata asta, ca si eu m-am speriat.

Doi nebui sunt eliberati de la ospiciu pe cautiune. Ajung ei la un hotel si unul face pe lumanarea. Celalalt spuse: -Ma, stai jos, ca il sun pe doctor! Ala nimic. Il suna pe doctor si ii spune: -Domnu doctor, asta sta lumanare! -Si ce daca? -Pai, eu nu pot sa dorm cu lumina aprinsa!

Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor Clementina. Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratate cu o cafeluta. Dupa ce au stat putin de vorba Clementina le spune: -Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nici o cafeluta. Vin acum cu ea. Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelute, pana sa plece. In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte: - Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina? Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nicio cafeluta! - Cum draga ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine?

acum ai ras? razi...

| andreeaemmma a răspuns:

Aaaaaa

comediile?

| iulya_6725 a răspuns:

Obama.winking

Întrebări similare