| ɔɐıɔ a întrebat:

Care mai vine cu mine dupa ala/aia care a raportat-o pe myobsession.Eu aduc 50 de shotgun-uri. Voi?

p. s. aduc si lsd

Răspuns Câştigător
| NoChanceForUs a răspuns:

Cine-i @MyObsession și de ce ești atât de frustrat că e un user raportat?

55 răspunsuri:
| PotcaPădurii a răspuns:

*mod real Spider on*
Atatea arme pentru niste utilizatori gelosi si fara viata? Cand as putea sa ii omor direct, un cutit si o esarfa ar fi de ajuns...
All I need to know is where they live, where they hide and what the hell keeps them alive. And then, vengeance will be mine. No one will go away this time. I will kill them, they're gonna be wrapped in silk.And they'll have one leg missing. Wondering how many legs I will bring you after that... Eight, maybe?
*mode real Spider off*
Drogurile sunt pentru noi sau pentru ei?

| MâţulMov a răspuns:

Eu aduc doar 19 AK-47 si 2 pistoale cu amortizoare, in ca de urgenta.

| MyObsession a răspuns:

http://i.imgur.com/FtwMk.png
Astea nu sunt injurii,sincer. Când *mă enervează că nu pot înjura,dar cred că îţi dai tu seama* mă apucă pe mine, să vezi ce sunt alea injurii;))
Aşa, din 5 răspunsuri mai am 3 de dat^_^ că oi şi avea ceva de răspuns la întrebările de pe t.a.

| Bogdanux a răspuns (pentru MyObsession):

830 de e-mailuri necitite?! Fato, te respect! laughing

| Musique a răspuns (pentru MyObsession):

Ti-ai uitat idul. whistling

| Holocaust a răspuns (pentru Bogdanux):

Ha,ha.
Eu am 3001 :3

| MyObsession a răspuns (pentru Bogdanux):

Am alt id, ăsta e pentru TPU
Mai am altul pentru facebook unde am 6000 necititehappy
Pe cel care vorbesc am emailuri doar de la Metalhead

| AnneBre a răspuns (pentru Bogdanux):

Ce e aşa de mare brânză? Eu am 20 000

http://i.imgur.com/pMvyO.png

| Polaris a răspuns (pentru Bogdanux):

Bitch, please:
http://i.imgur.com/NjCGp.png

| Dumnezău a răspuns (pentru Holocaust):

Pics or it didn't happen.

| Holocaust a răspuns (pentru Dumnezău):

Maybe...whistling

| Dumnezău a răspuns (pentru Holocaust):

Last time when Dumnezău checked,and he checked numerous times,His Evangelical Holliness found out,that in his holy and sinless dictionary ''Maybe'' is an equivalent word to the common slang expresion ''Hell Yeah!''.So,yeah, we'll see the pics, darling.

| AlinaaAli a răspuns:

Fara sa fiu rautacioaasa, a cam meritatwinking
cred ca toata lumea s-a cam sarutat de injuraturile si jignirile ei!

| MyObsession a răspuns (pentru AlinaaAli):

Ai nu mă înnebuni:O

| AlinaaAli a răspuns (pentru MyObsession):

Nu te innebunesc! o meritai! nu cred ca ai avut 2 raspunsuri din 10 la care sa nu jignesti sau sa nu injuri!
asta e un site de socializare nu de injuraturi scumpa meatongue

| ɔɐıɔ explică (pentru AlinaaAli):

Deci tu ai raportat-o.Un adevarat t/a-er nu s-ar satura.

| AlinaaAli a răspuns (pentru ɔɐıɔ):

Nu am reportat-o eu! nu am facut cu nimeni asa ceva crede-ma!
eu am avut ceva discutii cu ea la o intrebare de-a mea si de atunci ii cunosc talentul la injuraturi!
nu am raportat-o pentru ca si mie imi place sa stau pe site, poate la fel ca si ei!
eu am zis doar ca a meritat!

| AlinaaAli a răspuns (pentru ɔɐıɔ):

Si inca ceva, un adevarat t/a-er ce intelege prin t/a? injuraturi? asa va distrati voi?

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns (pentru ɔɐıɔ):

Sunt confuză.
Tu eşti ciac sau caic?
Mă uit eu la utilizatori -.-

| Polaris a răspuns (pentru AlinaaAli):

Eu nu m-am săturat. Serios.

| GhostStar a răspuns (pentru MyObsessionStaPeContulAstaOLuna):

Ciac am aflat cine a raportato deci pe yuky!
Welcome back myobssession

| anonim_4396 a răspuns (pentru ɔɐıɔ):

Nu ştiam că există adevăraţi taişti şi falşi taişti. Eu ştiu că sunt doar simpli utilizatori ce accesează sfânta categorie T/A.

| SomebodyWhoIsHere a răspuns (pentru AlinaaAli):

NU chiar toata lumea doar astia care mai cred ca TPU poate ajunge ce trebuia sa fie.
AStia de care ti-am zis le placeau toate jignirile daca nu le erau adresate

| Dumnezău a răspuns:

Ma,fata e culeana,adica mai o gluma buna,mai un metal, mai un fes cu ciucurasi, da' chiar asa caz sa facem? Si probabil ala/aia de a raportat-o e un crestin frustrat.True Story.

| AnneBre a răspuns:

Ciac, YukiYoko a raportat-o. (caută la comunitate) Am avut nişte conflicte cu ea pentru că i-am spus ''YukiCaca'' şi m-am luat de emuiştii ei.

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Aduc 13 ak47
Die motherfuuucker

| Nuvăsufăr a răspuns:

Aduc echipa de rughby happy
Şi toată cazarma din Iaşi.

| TheScamy a răspuns:

Care ma suspenda si pe mineee?

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

Mă doare undeva dacă nu vă convine de mine sau nu.
De mine, tot nu aţi scăpathappy

| AlinaaAli a răspuns (pentru MyObsessionStaPeContulAstaOLuna):

Deci serios ca tu incepi sa fi nesimtita! pacat ca nu pricepi ca nu e bine sa vb asa si ca nu dai dovada de inteligenta ci din contrawinking
si daca cineva te-a raportat odata eu o sa fiu urmatoarea care te va raporta!
sper sa incerci sa iti conntrolezi vocabularul pentru ca nu suntem in mahala!
auzi"ma doare undeva"
frumos vb dupa ce ti-a fost suspendat contul!

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns (pentru AlinaaAli):

Nu am înjurat acum.Crezi că mie îmi pasă de părerea ta? Eşti egal cu 0 pentru mine. Dacă mă raportezi pentru răspunsul ăsta, eşticulmea. Ştii de ce îmi bat eu capul cu tine? Fiindcă tu începi că am limbaj urât.Crede-mă omul vorbeşte cum vrea el, eu nu sunt ca, celelalte fete să vorbesc frumos.Sunt mai ciudată şi mai diferită, problem? Dacă nu îţi convine de mine nu mă mai băga în seamă, aşa cum ai zis şi tu de întrebările trollilor.Acum te te-ai dat de gol. FAIL.

| AlinaaAli a răspuns (pentru MyObsessionStaPeContulAstaOLuna):

Cu ce m-am dat de gol? ca nu reusesc sa inteleg! thinking
nu am zis ca te raportez pentru raspunsul ala,am zis ca te raportez daca mai injuri sau jignesti pentru ca nu toata lumea de aici are in fiecare zi chef sa vada injuraturile tale peste tot!
si nu e nevoie sa iti bati capul cu mine,mai bine te-ai concentra pitinn asupra persoanei tale ca sa vezi ce poti sa schimbi la tine,pentru ca nu prea esti in regula!
daca esti mai ciudata si mai diferita,imi pare rau ca esti in sensul asta! si ca la varsta ta nu stii decat sa faci ceea ce faci!
nu aveam nimic cu tine daca nu imi raspundeai in felul cum mi-ai raspuns la intrebarea de mai demult,cand eu chiar nu aveam chef de misto-urile tale!
si la fel cum mi-ai raspuns mie,raspunzi la tota lumea! site-ul asta nu e facut sa te razi de problemele altora ci sa ii ajuti daca poti,daca nu esti in stare sa dai un raspuns decent si care sa il ajute pe om atunci mai bine stai in banca ta si nu comenta, lasa pe altii care au ceva de zis!
si cred ca discutia noastra sa cm incheiat ca nu vreau sa deevin mama ta care cred ca ar fi trebuit sa te invete unele chestii, nu eu!
ciao wave

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns (pentru AlinaaAli):

Tu pui la suflet ce zice un om 'in virtual life'? Scrii mult şi prost.

| GhostStar a răspuns:

Aduc bazooka si m60

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Chiar îmi pare rău pentru ea.Era activă pe site şi ştiu că-i plăcea foarte mult categoria T/A.
După părerea mea nu trebuia să fie raportată deoarece fiecare user răspunde ce vrea.Acum mulţi de la această categorie îi vor duce dorul.
Poate nu a vrut să jignească, ci doar să se facă amuzantă.

| AlinaaAli a răspuns (pentru misterioaѕa):

Nu vreti sa ii ridicati si o statuie laughing

| misterioaѕa a răspuns (pentru AlinaaAli):

Mi-am spus părerea.Pe tine nu te-ar deranja să nu poţi da decât 5 răspunsuri pe zi? asta doar că preferi o categorie.
Ştiu, a greşit, dar a vrut să fie amuzantă.

Cum sa fi amuzant cand injuri si jignesti pe tota lumea? ti se pare normal?
a gresit si poate se invata minte pe data viitoare! sibcer, mie nu mi se parea deloc amuzanta cu limbajul ei ca din mahala si poate ca nici la altii!

Sunt şi alţi useri care fac asta, ba mai mult sunt si trolleri care nu se lasă până nu îi înjuri.Ei de ce nu au fost avertizaţi?
Ca să nu-i înjuri trebuie să fii clam tare şi să dai ignore că altfel nu scapi.

La fel de bine poti sa ii si ignori!
nu te obliga nimeni sa citeti intrebarile lor sau sa le raspunzi!
hai sa fim seriosi, vroia sa se dea in spectacol si gata!
si sti bine c la ea nu conta ca vb omu serios sau la vrajeala ca isi etala minunatul vocabularwinking
infineoh go on eu sincer nu am nimic cu ea, doar ca site-ul asta e ca sa socializam iat T/A e sa radem si sa ne distram nu sa ne jignim! cred ca ea a inteles gresit T/A

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru AlinaaAli):

Răbdarea nu-i infinită, prostia da.

| dianaelena2011 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Chiar trebuie sa te certi cu toata lumea?

| SomebodyWhoIsHere a răspuns:

Si Dumnezau ba sunteti culmea

| NevăstuicăxD a răspuns:

Eu,pentru că n-a meritat, spunea doar adevăru, da' dacă proşti-s proşti...rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, mi-e antipatică tipa, are o fire arogantă. Ştiu că nu vă interesa părerea mea, de-aia mi-am şi zis-o. Dar vreau LSD, LSD, LSD, te ajut bla bla hai sa mergem bla bla!

| AlinaaAli a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur ca nu sunt singura care vede in vocabularul ei jigniri si amuzament aproape deloc!

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Din păcate, în T/A-ul actual cei ca MyObsession fac legea. S-a degradat incredibil această categorie. Cu mult înainte ca ea să îşi facă (,) cont, era o altă atmosferă. Acum e numai răutate şi dacă nu ai CV-ul făcut pentru T/A eşti alungat cu pietre verbale. Eu înainte intram pe T/A des, acum abia de mai vizitez categoria o data pe săptămână. Aşa stă treaba.

| AlinaaAli a răspuns (pentru anonim_4396):

Am observat si eu!
si cica prin asta inteleg ei ceva amuzantlaughing
ca sa vezi culturahee hee
si pe altii care vin aici si dau un raspuns cat de cat normal si decent sau pun o intrebare calumea ii jignesc si ii trimit la naiba pentru faptul ca nu au hazhee hee sau poate doar pentru ca nu se ridica la nivelul asteptarilor lor. fiind vorba de vocaabularul burenos cu care sa obisnuit lumea pe aici!

Dacă am scris că vrea să se facă amuzantă înseamnă că este amuzant ceea ce scrie?
Este mare diferenţă între a încerca şi a reuşi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehh...e Caic(Ciac falsul pentru cei care nu stiti), ofticatul ala.
http://i.imgur.com/jtxoZ.png

| NightSasuke a răspuns:

Vin k 9 bazuca, 10 agheuri, 19 AVP-uri, 99 AK-47, imi aduc lunetistii de la scoala, asasinii din subsol si niste commando.Pe ea! Sincer, cam aroganta.A meritat asta pentru limbajul ei obscent.

ByeBye!

NightSasukewinking

| askman a răspuns:

Vin eu eu vin cu toata satra de tigani cu kinfe si molotovurilaughing