Cine-i @MyObsession și de ce ești atât de frustrat că e un user raportat?
Deci serios ca tu incepi sa fi nesimtita! pacat ca nu pricepi ca nu e bine sa vb asa si ca nu dai dovada de inteligenta ci din contra![]()
si daca cineva te-a raportat odata eu o sa fiu urmatoarea care te va raporta!
sper sa incerci sa iti conntrolezi vocabularul pentru ca nu suntem in mahala!
auzi"ma doare undeva"
frumos vb dupa ce ti-a fost suspendat contul!
Sunt confuză.
Tu eşti ciac sau caic?
Mă uit eu la utilizatori -.-
Nu am înjurat acum.Crezi că mie îmi pasă de părerea ta? Eşti egal cu 0 pentru mine. Dacă mă raportezi pentru răspunsul ăsta, eşticulmea. Ştii de ce îmi bat eu capul cu tine? Fiindcă tu începi că am limbaj urât.Crede-mă omul vorbeşte cum vrea el, eu nu sunt ca, celelalte fete să vorbesc frumos.Sunt mai ciudată şi mai diferită, problem? Dacă nu îţi convine de mine nu mă mai băga în seamă, aşa cum ai zis şi tu de întrebările trollilor.Acum te te-ai dat de gol. FAIL.
Cu ce m-am dat de gol? ca nu reusesc sa inteleg! ![]()
nu am zis ca te raportez pentru raspunsul ala,am zis ca te raportez daca mai injuri sau jignesti pentru ca nu toata lumea de aici are in fiecare zi chef sa vada injuraturile tale peste tot!
si nu e nevoie sa iti bati capul cu mine,mai bine te-ai concentra pitinn asupra persoanei tale ca sa vezi ce poti sa schimbi la tine,pentru ca nu prea esti in regula!
daca esti mai ciudata si mai diferita,imi pare rau ca esti in sensul asta! si ca la varsta ta nu stii decat sa faci ceea ce faci!
nu aveam nimic cu tine daca nu imi raspundeai in felul cum mi-ai raspuns la intrebarea de mai demult,cand eu chiar nu aveam chef de misto-urile tale!
si la fel cum mi-ai raspuns mie,raspunzi la tota lumea! site-ul asta nu e facut sa te razi de problemele altora ci sa ii ajuti daca poti,daca nu esti in stare sa dai un raspuns decent si care sa il ajute pe om atunci mai bine stai in banca ta si nu comenta, lasa pe altii care au ceva de zis!
si cred ca discutia noastra sa cm incheiat ca nu vreau sa deevin mama ta care cred ca ar fi trebuit sa te invete unele chestii, nu eu!
ciao
Ciac, YukiYoko a raportat-o. (caută la comunitate) Am avut nişte conflicte cu ea pentru că i-am spus ''YukiCaca'' şi m-am luat de emuiştii ei.
Tu pui la suflet ce zice un om 'in virtual life'? Scrii mult şi prost.
Ciac am aflat cine a raportato deci pe yuky!
Welcome back myobssession
Nu ştiam că există adevăraţi taişti şi falşi taişti. Eu ştiu că sunt doar simpli utilizatori ce accesează sfânta categorie T/A.
Dacă am scris că vrea să se facă amuzantă înseamnă că este amuzant ceea ce scrie?
Este mare diferenţă între a încerca şi a reuşi.
Ma,fata e culeana,adica mai o gluma buna,mai un metal, mai un fes cu ciucurasi, da' chiar asa caz sa facem? Si probabil ala/aia de a raportat-o e un crestin frustrat.True Story.
NU chiar toata lumea doar astia care mai cred ca TPU poate ajunge ce trebuia sa fie.
AStia de care ti-am zis le placeau toate jignirile daca nu le erau adresate
Vin k 9 bazuca, 10 agheuri, 19 AVP-uri, 99 AK-47, imi aduc lunetistii de la scoala, asasinii din subsol si niste commando.Pe ea! Sincer, cam aroganta.A meritat asta pentru limbajul ei obscent.
ByeBye!
NightSasuke
LisaJulie întreabă: