Mă întreb,de unde atâta tâmpenie.
Oamenii râd de semeni lor, deci, bănuiesc că tu eşti un fenomen mai grav.
Corect, oamenii rad de semenii lor. Rad de ignoranta lor, de prostia lor, si de multe alte chestii care starnesc ilaritatea. Isi bat joc de cei care traiesc in jurul lor, ii persifleaza, ii ironizeaza, ii trimit (verbal) in cele mai josnice locuri. Si, ce-i in neregula cu asta? Unde este tampenia? Imi dai cumva lectii de viata si de comportament? Traiesti probabil intr-o lume virtuala. Trezeste-te la viata reala! Invata sa razi, apoi discutam!
La T/A vrem sa radem, nu sa filozofam asupra sensului vietii. Sa-ti desenez?
Ce m-a deranjat e că vă luaţi de toţi şi toate,voi nu mai aveţi o limită?
Şi ca să ştii,asta-i realitatea,o lume proastă ce nu înţelege că batjocora, respingegerea şi nesimţirea predomină.Nu m-am luat de tine,eu am aspiraţile mele la realitate,dacă aş fii după cum spui tu,o noliferă,nu aş ieşi deloc din casă,nu aş ştii ce înseamnă zâmbetul şi aş judeca pe fiecare,pentru a mă rezbuna pe realitatea-n care nu o pot face. Ei uite,eu şi gândesc care-ă limita când îmi bat joc de cineva,evident nu-l/o las să mă clace-n picioare,dar atâta timp cât omu nu mi-a facut nimic,de ce să mă iau de el?
Dacă ai tu o teorie mai bună,anunţă-mă,să învăţ şi eu cum se râde!
T/A e categoria glumelor,nu a linckrulor stupide, videoclipurilor hodioase de pe youtube, sau a altor ''comicuri'' neinspirate.Aici se fac glume, nu ne batem joc de oameni (pe care nu-i cunoaştem.
Învaţă ce înseamnă linita bunelor maniere, înainte de a te înregistra pe nişte site-uri.
Ti-as mai da o replica, dar agramatismul tau arata clar nivelul tau de cultura, si implicit educatie. Bine ca mi-ai dat replica, de azi inainte nu voi mai raspunde ineptiilor tale. As ajunge prea jos.
I`ve done it. Vreau s-o vad ce-mi face!*se pune in spatele lu` Ciprian care are 1, 93m*S-o vad...
anonim_4396 întreabă: