Pfai, cam de vreo doua ori pe saptamana! Dar si cand ma ataca atunci chiar ca rup pachetul. Jumate il termin in cateva minute.
Lol
) ce cuvinte siropoase
))))))
Ma ataca cand ma ataca si lenea aia... aia care apare inainte sa fac tema la mate si in timpul temei la mate.
Pe mine nu ma ataca. Biscuitii se tem de mine si nu incearca sa-mi faca pofta decat daca sunt siguri ca au fost creati fara chimicale periculoase. Sa pun inghetata pe ei si dulceata. Acesta nu e un atac, e o incercuire, care mi-se intampla chiar acum. O stare de transa si deja ii simt, ii gust. Ma duc sa ma culc.A! Biscuiti facuti in casa, cu scortisoara. Am facut candva, dupa o reteta ciudata si erau tari, in primele zile. Nu aveau gust deosebit. Asa ca i-am pus intr-o cutie, cu gandul sa-i las sa putrezeasca. Nu stiu ce mi-a venit sa mai gust inca o data. Deliciosi, aromati, parfumati.Sau biscuiti facuti in casa, cu multa cacao, sa-i las sa pluteasca in lapte, ba nu, sa-i lipesc doi cate doi cu dulceata de caise si sa beau lapte rece, adevarat, de la o vaca hranita ecologic. Paradisul. Le pun si unt intre, doi cate doi.
Cam de doua ori pe an dar este pofta de aia puternica, mananc vreo 6 pachete.
LisaJulie întreabă: