Pai mie de exemplu imi foloseste foarte mult...deoarece aflu cat este ora...si stiu daca am intarziat sau nu.si mai are si termometru
Te ajuta sa iei o muma de bataie pe strada daca intalnesti pe cineva si il intrebi cat e ceasul (facand semn catre ceasul tau) si ranjind aiurea la el.
Pe mine de exemplu nu prea imi foloseste pentru ca ma uit la telefon
ceasul de mana este mai mult ca sa arati bine si sa te lauzi
Nu folosesc ceas de mana. Dar daca as folosi ar fi un bun instrument de tinut apa vara.
Ma super ajuta.chiar daca are capacul crapat in enspii mii di locuri si nu se vede nimic si desi nu am decat limba stanga si mi s'au dezlipit litere "1, 2,3, 4,5,6,8,10" si se misca abtipildurile alea dezlipite prin capac si nu se vede clar si desi numai am rotita aia smecheroasa ca sa misc si nu am nici bateri ca mi-a umflat odata un falca ca sa fure bateriile.si desi cureaua nuami sta la mana ca chestioara aia intortocheata ii rupta si lipita cu scoci din ziua cand l-am batut pe ala ca sa-l iau.deci e foarte folositor iti dai seama.
*nu este obligatoriu sa citesti placinta mea de cuvinte*
Ceasul de mana este un accesoriu vestimentar! Cine il foloseste ca sa stie cat e ora sau in ce data suntem este un mare IDIOT Avortat!
LisaJulie întreabă: