Auzi Loome, dragutzo.
De ce te tot fudulesti in stanga si in dreapta ca faci scenariul din robotii?
Gata draga, am inteles odata ce ai de zis, acum nu ne mai tot freca la creieri, fa ce ai de facut si nu te mai da mare in parcare ca parcarea-i goala.
Hai pa!
*pierde o ora din viata sa importanta citind aceasta tampenie, cautand intrebarea si dandu-si seama ca nu exista*
*pierzând 1 minut jumate din viaţa ei preţioasă citind non-întrebarea de rahat şi răspunsul inteligent al lui sconcs*
*pierde 5,1 secunde din viaţa lui preţioasă citind această non-întrebare de rahat*
@LisaHeathrow
Dacă ai mouse cu rotiţă, pune mouse-ul pe întrebare şi dă click pe rotiţa de la mouse. Îi mai uşor aşa
Cate mesaje gen: "Cum o sa fie urmatorul episod din RObotzi?" ai primit?
Eu dau cu banu' si zic in jur de 54, 3219(8). aproximativ
*Pierde 2 minute din viata citind non-intrebarea si minunandu-se de prostia unora*
A spus @Loome ca EA face scenariul pentru. RObotzi?[Adica pentru. cel creat de Creative Monkeyz]Sincer eu nu stiam, din cate stiu eu, a spus ca face si ea un "proiect", acesta este inspirat din RObotzi, nu s-a laudat ca ea e scenarist
!
Cat de ipocrita sa fii sa minti despre un asemenea lucru care face jumate din Romania sa astepte cu sufletu la gura un nou episod scos de cei de la Creative Monkeyz... Daca ai fi fost scenaristul lor nu ai fi divulgat acest lucru ba mai mult.nare rost sa ma complic acum dar mintea ta de copil 11-14 ani nu are cum sa stie ca, Creative Monkeyz nu ar lasa pe cineva ca tine sa stie scenariul din Robotzi chiar si daca iai cunoaste!
@JustMe: Nu stiu cum se face ca ce ai zis tu suna gen "Sa-mi dau un cap in gura..."
Yeah, dumb ^_^
elena_2091 întreabă:
lunarwolf întreabă:
LisaJulie întreabă: