| Loome a întrebat:

*cat pe aci sa dea scenariul din RObotzi pe internet si sa se duca dracu toata animatia*

Răspuns Câştigător
| Stefania_5129 a răspuns:

Auzi Loome, dragutzo.
De ce te tot fudulesti in stanga si in dreapta ca faci scenariul din robotii?
Gata draga, am inteles odata ce ai de zis, acum nu ne mai tot freca la creieri, fa ce ai de facut si nu te mai da mare in parcare ca parcarea-i goala.
Hai pa!

21 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

*pierde o ora din viata sa importanta citind aceasta tampenie, cautand intrebarea si dandu-si seama ca nu exista*

| Muflă a răspuns:

*se bese*

| Bastet a răspuns:

Ne-ar fi afectat profund

| giuly a răspuns:

Sal Loome cum mai e vremea prin Galati?

| pinguinuVerde a răspuns:

*pierzând 1 minut jumate din viaţa ei preţioasă citind non-întrebarea de rahat şi răspunsul inteligent al lui sconcs*

| NOBODY a răspuns:

Cristina,Ana cum o mai duceţi?

| Sconcsiş a răspuns:

*pierde 5,1 secunde din viaţa lui preţioasă citind această non-întrebare de rahat*

| Sconcsiş a răspuns:

@LisaHeathrow

Dacă ai mouse cu rotiţă, pune mouse-ul pe întrebare şi dă click pe rotiţa de la mouse. Îi mai uşor aşa big grin

| Lisa a răspuns:

*suparata ca a dat click dreapta>deschide fila noua pentru nimic*

| Lisa a răspuns:

@scons

Thencs, diuuud.

@LoomeSiShefu

Calm down, they're gealous.

| Deny1333 a răspuns:

*se strâmbă*
eu încă am coşmaruri cu Dildău ăla...

| JustMeBăi a răspuns:

*se intreaba de ce lumea o critica pă Loome...*

| MikiPiki a răspuns:

*cat pe aci sa se gandeasca la raspuns*

| Loome explică:

Mmmmmisto, giuly.

| Loome explică:

Sal, Mario. Tu ce mai faci?
*termina de editat fisierul FOCA.psd*

| Enigmă a răspuns:

Cate mesaje gen: "Cum o sa fie urmatorul episod din RObotzi?" ai primit?
Eu dau cu banu' si zic in jur de 54, 3219(8). aproximativ happy

| Cereala a răspuns:

@giuly: e cam frig p'aci da merge

| EllyFMS a răspuns:

*Pierde 2 minute din viata citind non-intrebarea si minunandu-se de prostia unora*

A spus @Loome ca EA face scenariul pentru. RObotzi?[Adica pentru. cel creat de Creative Monkeyz]Sincer eu nu stiam, din cate stiu eu, a spus ca face si ea un "proiect", acesta este inspirat din RObotzi, nu s-a laudat ca ea e scenaristwinking!

| Paranaense a răspuns:

Cat de ipocrita sa fii sa minti despre un asemenea lucru care face jumate din Romania sa astepte cu sufletu la gura un nou episod scos de cei de la Creative Monkeyz... Daca ai fi fost scenaristul lor nu ai fi divulgat acest lucru ba mai mult.nare rost sa ma complic acum dar mintea ta de copil 11-14 ani nu are cum sa stie ca, Creative Monkeyz nu ar lasa pe cineva ca tine sa stie scenariul din Robotzi chiar si daca iai cunoaste!

| Phaey a răspuns:

@JustMe: Nu stiu cum se face ca ce ai zis tu suna gen "Sa-mi dau un cap in gura..."
Yeah, dumb ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti doar o pustoaica de 12 ani naiva...