1.TPU nu mananca viata nimanui fiinda nu obliga pe nimeni sa isi faca cont.Castigat poti doar castiga rangul de exper sau userul anului si ajutorul de care ai nevoie.
2.Nu nu trebuie sa dai o funda de la tine
1.cum adica sa imi manance viata? nu castig nimic,doar unele informatii,cum zice si graphee, la categoria t/a mai razi de unii, de altii ![]()
2.„dau funda", inseamna ca un a numit raspuns la intrebarea pusa de mine mi s-a parut ffff folositor, si il consider cel mai bun.nu dai nici o funda de la tine.
pssssst:este mai jos de t/a, totul despre tpu.cand mai ai intrebari de genul asteia, intreaba acolo!![]()
bye!
Copchile, ce cauti la categoria asta?
1.Tuu imi mananci viataa. Si ce chilotii mei ai vrea sa castigi pe site-ul asta? Aici ajuti si esti ajutat, nu castigi 1 euro pentru o fundita
2, Normal ca nu iti ia o funda de la tine. Dhoaamne.
1. NU mănâncă viaţa, deoarece este un site foarte folositor şi nu cred că te obligă să te înregistrezi. Ce câştig din TPU!? Informaţii pe care nu le-am ştiut, pot să ajut lumea dacă ştiu răspunsul.
2. Nu primeşti FUNDĂ doar dacă o ceri, o primeşti dacă userul ţi-a considerat răspunsul cel mai folositor şi mai inteligent.
Baftă!
LisaJulie întreabă: