Am 17, dar pot sa ma port ca un copil de 13(in afara faptului sa ii fiu fana lui Bibăr :-&)
Dacă matale ai 17 ani, atunci.eu sunt Shakira.
Mai mult de 11 ani nu-ți dau!
Te crezi șmecheră?
Ce e aia " FundiTzes"?
Lasă șmecheriile, copile!
@Laury sti tu unde bagi limba aia si anume in fund ca tu ai 11 ani
ba auzi du-te la dragoste si sex cu intrebarea asta
Auzi draga @crytical, ia nu te mai da tu pe smecherii de oameni mari ca nu iti sta bine.
![]()
Funda pentru cei care au aceeasi varsta cu tine?!
Are you kiddin' me?! I'm leavin' the building!
@crytical hai la un suc sa vedem cine la cine umezeste! ![]()
hai mars!
si ai grija cum vorbesti!
Si nu te mai da tu asa smecher sau smechera pe TPU ca pentru mine nu esti decat un alt cocalar sau o alta pitipoanca care vrea sa se afirme ![]()
Inainte sa spui ceva afla cu cine vorbesti si de ce varsta te iei! ![]()
Si eu nu am zis "FundiTzeS" doar ca sa te simti tu atacat/a dar mi se pare destul de stupid pentru o persoana de 17 ani ![]()
Ma rog.treaba ta! Nu ma cobor la nivelul tau!
Dar ai grija cum vorbesti atata timp cat nu stii cu cine!
Si nu ai nici un drept sa ii jignesti pe @Dazimir,@EvilBite,@cŔii,@bOingECiudata,@Comeandtellmesomething,@Bya132,@Brânză,@DazimirEstePlecat3Zile,@Clannad,@Pișcotu si inainte sa zici ceva de @XanderMergeLaTuicaCuLicurici treci peste mine! x-( Si nu mai veni tu la noi cu adresari din astea de cocalar si alte cocalarisme!
noua nu ne pasa! injuri fara rost :-si mai bine injur-o pe ma*ta ca te-a crescut prost!
@crytical eu nu am intrebat cati ani ai din rautate!![]()
Dar ma rog!
Tu te-ai simtit atacat si ai inceput sa scrii fara sa gandesti! ![]()
Eu nu as fi spus nimic daca tu imi spuneai doar ca ai 17 ani!
dar ai continuat cu " 20 cm in lapu, de ce intrebi? creca vrei sa ma scoti si la un suc, a? eventual sa mi.o umezesti un pic." daca nu spuneai asta taceam! Dar tu ai inceput cu cocalarismele spunand ca toata lumea a luat lectii de la tine!
Ce lectii? De prostie?
Ai grija cum vorbesti! Si poti oricand sa iti iei zborul de pe TPU sau de la categoria T/A!
Gata. Sa stii ca nu am chef de cearta!
Hai pa!
Mdaa.
Deci tu ai "17", ok?
Deci 17-a=13
a=17-13=4
Te dai cu 4 ani mai mare decat esti... Daca e sa ma dau si eu cu 4 ani mai mare, am aproape 21 de ani. Dar uite, am 17. Lasa vrajeala
@Dazimir tu du-te si sufera in alta parte cu rasp asta![]()
@EvilBite am spus asa pentru ca voiam cat mai multe raspunsuri![]()
Cum am vazut ca asta se practica pe aici am incercat si eu asa.
@cŔii poate mai mult matur, de ce, te.a suparat intrebarea?
@bOingECiudata iti inteleg suferinta...
@Comeandtellmesomething FundiTzeS=Funda
Mai durilor nu mai veniti cu pretentiile astea, am pus intrebarea asta pentru ca pur si simplu vroiam sa vad cam ce categorie de varsta umbla pe TPU, si pentru: "cine are aceeasi varsta ca mine are FundiTzeS" am scris asa deoarece voiam mai multe raspunsuri.
@XanderMergeLaTuicaCuLicurici ai stat ceva timp sa te gandesti la
ce ai scris, a? Bravo ai un os hai mars la cushca.
@Bya132 nu stiu cui te.ai adresat dar oricum FundiTzeS=Funda
@Brânză ar fi bine sa fie cineva cu tine din caz ca nu mai iesi![]()
@DazimirEstePlecat3Zile tu suferi de nebagare in seama, ai invatat ceva nou si vii sa te afirmi aici?
@Clannad tu din ce pestera ai mai venit?
@Pișcotu pe tine de ce tea mai nascut ma.ta? ![]()
@Licurici Serios, am 17, si 20 cm in lapu, de ce intrebi? creca vrei sa ma scoti si la un suc, a? eventual sa mi.o umezesti un pic.![]()
@Brânză daca ai ajuns sa-mi mai spui ce sa fac in viata, e bun, ti.ai facut tu curaj si ai spus asta, a? E bun ma progresezi bravo, te.am antrenat bine
@Licurici cum vorbesti vad ca si tu ai luat lectii de la mine
, e bun macar ca te.ai apucat de gandit, si spun ce vreau cui vreau si fac ce vreau, nu ca tine ca dupa cum observ la cum vorbesti cred ca te tine mama ta in lesa de.ti faci viata pe TPU, mai iesi un pic afara mai ia o gura de aer proaspat revino.ti la realitate si dupa aia poate ai o sansa sa imi dai mie sfaturi, panaramo.
MrAlexinho întreabă:
Tooooo întreabă:
LisaJulie întreabă: