Pai daca si-a aranjat parul nu trebuia sa creasca la loc? cred ca s-au speriat ca avea o malformatie la scalp (poate avea creierul iesit pe afara
) va urma...
Niet,nein,no,nu!
De ce?
Nume pre lung.
Dal...
...TE LOOOG!
Bine,dau copy-paste...
Imi place cand reusesc.
Nu-i inchis deloc cazul. Daca si-l aranja cu foarfeca ii crestea la loc. Plus ca un detectiv n-are voie sa zica 'nu pot demonstra' si 'se pare ca'.
Asta-i lipsa de profesionalism.
Ii inchis momentan!
Am inteles asta. Nu trebuie sa te enervezi asa
Nu! Atunci de ce, in ep-ul ala cu regulile, cand fesul lui Edd a fost dat jos, de ce au fost aia doi speriati, daca ar fi fost doar o chelie?
Nu se stie, ii cel mai mare mister!
Eu sustin teoria cu mingea de dogeball.
Teoria mingii de dodgeball:
Intr-o zi,Edd(dublu D),juca dodgeball, obligat de parintii lui.Unu' a lovit mingea prea tare, inca s-a dus, s-a dus si s-a dus si a aterizat in capul lui Edd atat de tare, incat mingea i s-a infipt in craniu.Rusinat,s-a mutat din orasul sau natal in orasul in care ii va intalni pe cei 2 Ezi.
Asa se explica sperietura trasa de Ed si Eddy cand l-au vazut pe Edd fara fes, si intrebarea lui Ed:
"-Doare, Dublu D?"
Si mai am cateva teorii:
Teoria parului blond
Edd are parul blond, dar parintii lui ar fi vrut sa aiba parul negru, ca al lor, de asta i-au vopsit cele 3 fire din spate in negru iar restul parului l-au acoperit cu o caciula, dar asta nu explica expresia ezilor cand l-au vazut fara fes.
Teoria sprancenelor.
Edd s-a nascut fara sprancene.Parintii lui au acceptat asta, desi li se pare ca arata ciudat.La varsta de 2 ani, Edd, fiind mai inteligent ca alti copii de varsta lui, a observat acest defect, si si-a implorat parintii sa-i ia o palarie care sa acopere acest defect.Asta explica de ce Dublu D isi ascunde sprancele sub palarie.
Teoria creierului
Edd este atat de destept, incat creierul ii...iese din craniu.Asta explica expresia ezilor cand l-au vazut.
Eu sustin teoia cu fogeballul si cu creierul pe afara p.s. uite inca cateva teori sunt citate traduse de googel treducere "Ca și în multe lucruri, mai caricaturiști construi ideea lor pentru perioade lungi de timp. Danny Antonucci a avut controlul complet creativ peste acest spectacol și pe personajele principale de pe el. Spectacolul se bazează parțial pe vremea lui ca un copil crescut într-un cul-de-sac. Danny Antonucci a ales să dea Edd o pălărie permanent bazat pe momentul în care a ars parul de pe partea de sus a capului și a ascuns-o de la părinții săi cu o pălărie. El nu-l scoate până când părul i-a crescut din nou. El a spus această poveste, la una dintre convențiile sale anterioare"
"Este foarte mult atât de posibil ca Edd poartă pălăria în scopul de a masca un semn din naștere în formă de ciudat sau alta afectiune care a fost prezent la naștere. Dacă semn din nastere a fost într-o formă jenant sau neobișnuit (care ar obține-l face haz de, prin urmare, comentarii celălalt EDS în Big Picture Show), el ar fi, e nevoie să spun, vreau să-l acopere. O formă ciudată ar explica și de ce Ed si Eddy au fost impresionati de el atunci când l-au văzut pentru prima dată"
Auzi,ce-ar fi sa facem o ancheta?
Hai sa facem!
Ok.Deci..Tu cauta poze cu Edd, pe imgur, si eu o sa caut articole despre el.
Am sa incerc.
Uite un articol tradus cu curu' translate:
poveste
Chiar și atunci când Edd a fost un copil, părinții săi au fost oameni absente și ocupat și nu au întotdeauna timp pentru a verifica pe el. El a fost capabil să aibă grijă de el însuși, la o varsta frageda, dar nu a reușit, nici permisiunea de a folosi orice obiecte periculoase ascuțite sau alta. Tăierea părului său a fost ceva ce el nu a încercat și încet a crescut mai mult.
Când părinții săi observat acest lucru, ei au decis să-l taie înainte de a merge la locul de muncă, deși într-o grabă. După ce au plecat, Edd observat daunele și a decis să se stabilească părul lui însuși, deși fără succes.
Părinții lui a făcut pentru el să meargă la dreapta frizer după propria lor incercare, presupunând orbește nu au facut o treaba mare, dar Edd nu era pasionat de ideea de a merge afară și arată coafura lui pentru oricine. În schimb el a ascuns-o cu o pălărie de schi.
Părinții lui Edd nu a cerut întrebări după aceea.
Din moment ce mama Edd a fost întotdeauna mândru de părul său lung, spre deosebire de tatăl său, Edd decis să nu atingeți jumătate lung chiar în capul pe spate (jumătatea din stânga a fost deja tăiat cu părinții săi, acestea sunt cele trei fire de par) si-a facut mama cred că el a fost poartă pălărie pentru a ascunde părul intact lung de la tatăl său. Între timp, tatăl său a crezut că pălăria a fost parul lui, de vreme ce era negru ca culoarea parului original Edd lui.
Chiar și așa, nici unul dintre ei a fost conștient de prejudiciu real.
Se prea poate ca edd sa arate asa fara fes :
http://ed.wikia.com/wiki/File:Double_D-No_Hat!-).png
in acesta poza el este aproape chel : http://the3eds.com/viewtopic.php?f=6&t=182&start=1380
Uite! Teoria mingii de dogeball a fost dovedita!
http://www.desenenoi.net/uploads/thumbs/fd86ccbec-1.jpg
Cate imagini compramitatoare : http://animated.deviantart.com/art/Behold-The-Secret-of-Edd-s-Hat-36665532
1.se observa foarma ciudata a capului
2.de obicei are 3 fire de par in ultima poza are 6
In anul 1986 moare datorita unui experimet care a explodat dand foc la casa, probabil in urma exploziei a ramas fara par, sau arata asa de rau incat ii este rusine sa arate * I know it's weird*. Asemenea lui M.J, a carui par a luat foc pe scena, incepand sa poarte peruci de atunci.
LisaJulie întreabă: