Pai as face ca toti oameni care sunt cumsecade si puri in suflet sa fie nemuritori sa nu mai existe atata ura si l-as face sarac lipit pe basescu si toti prieteni lui politicieni.
Pai... i-as da dracu pe toti
. Glumeam poate doar o parte in orice caz as dori o viata mai buna pentru toti oamenii saraci cel putin in ziua aia cand sunt eu Dumnezeu
.
Mie mi-ar placea ca toti oameni sa fie egali si cei care fac rau altora sa fie pedepsiti in aceeasi maniera. Si as vrea sa se gaseasca mai multe parcuri cu flori. Si mi-ar placea sa existe cu adevarat o masina a timpului. Si cred ca ar fi perfect sa nu mai existe atatea boli fara leac si atata poluare. Si cred ca ar trebui sa dispara risul de a fi atacat, -a de animale. Oricum stiu ca toate acestea sunt doar niste iluzii.
Stiu ca am repetat de prea multe ori "si" sau ca nu se pune la inceput de propozitie.
As vindeca oamenii bolnavi, as ajuta vagabonzii sa-si gaseasca o casa, as proteja animalele si toti cei ce sufera.
@bomboana dulce amaruie esti amuzant/a insa daca ai fi Dumnezeu nu l-ai putea lasa sarac lipit pe Basescu&tovarasii d-lui oentru ca Dumnezeu e unul singur si e bun si milostiv si iubeste si pe cei rai/necredinciosi, etc.
@anna7 ''iluziile'' alea asa cum le spui tu nu sunt rele sunt chiar interesante, si te apreciez.Nu se ia nimeni de tine ca folosesti prea multi de ''si'' insa ai dreptate, uneori trebuie precizat pentru unii care nu inteleg anumite lucruri.
Sa aveti cu totii o seara cat mai placuta!
As face ca viata sa fie mai buna ca sa se bucure orice fiinta de pe planeta si as vrea sa vad cum arata iadul, eu cred ca arata terifiant![]()
![]()
Nu are rost sa spun ca as face din rahat bici si as ajuta pe ala, ala si pe celalalt, fiindca atunci cand detii putere uiti de ceilalati. M-as impaca cu ideea ca exista Dumnezeu.
L-as reinvia pe Godfather si ia-si da o vila in pipera sa-l stie guvernu de frica. ce nebun sunt
) poate as face si asta intre 2 mese
As face sa nu mai existe RAUL pe pamant, totii omeni sa fie fericitii si fara griji si sa nu uit ca i-as trimite pe totii oamenii pe marte, iar pe prostu ala de Smiley l-as lasa singur pe pamant sa cante mustelor melodiile sale seci.
Toti cei care n-au macar strictul necesar din lume(mancare, haine, casa), sa poata trai normal(Africa, zonele uitate), cei care au deficiente mintale sau fizice i-as face oameni normali. Putem fi Dumnezeu in fiecare zi, daca ajutam cate putin pe cineva care are nevoie disperata, nu pe cei care vor mai mult, pe cei care n-au deloc. EX:Sa dai o haina celui care n-are sa vezi bucurie pe el, iar cel ce are nu mai stie unde sa le puna, dar le tine toate, chiar daca poate are care nu-i mai trebuie.Cati oameni saraci, infometati, fara adapost sunt pe lumea aceasta, iar altii se ineaca in bani, nu mai stiu de ei si se plimba cu iahtul in mijlocul desertului.Nu trebuie sa invidiem, bravo lor, dar uneori mai trebuie sa ne gandim si la altii, daca tot ne-a fost dat noua mai mult.(parerea mea)
In primul rand sa nu mai fie ura si rau pe lume dupa in tara as schimba toti hoti din guvern si dupa ai mai vedem
As curata toate tarile din lume, as face ca oameni sa fie mai buni, leas da bani saracilor
Daca zic, ma astept la 1000 de mesaje +_1000 de injuraturi. asa ca ma abtin.
Eu as face dreptate pe pamant ( mai ales la noi ), as da bani la cei saraci, as face sa dispara ca prin magie toti hotii, dar cea mai haioasa parte : i-as duce pe toti politicienii nostri, inclusiv pe basescu, in timp ce toti dorm, in antartica si i-as inlocui cu unii mult mai buni! Sa vedem cum mai scapa aia din antartica!
LisaJulie întreabă: