1. M-as duce la scoala si le-as lasa pantalonii in vine tuturor colegilor pe care mi s-a pus pata ![]()
2. Aş şterpeli subiectele pentru testul la fizică + baremul de corectare şi m-aş folosi puţin ( puţin mai mult ) de ele.
Cam atât.
Ce interesante "fantezii" ai
))
Ala sta pe bietul PSY si el canta relaxat? A vazut OROAREAAA ca mai avea putin si sarea pe el(moaca de homosexual are)tot ce mai lipseste e o bata de baseball.
Numai dat intre picioare as da si toata lumea s-ar bosumfla ar cadea la paman si ar face incantatii plangacioase si apoi strigate sfioase printre mormaieli le-as provoca, dar ziua aia nu mai vine, si o sa mor.In fine.
As face toate lucrurile pe care nu am avut curajul sa le fac pana in acel moment.
As unge scoala, liceul etc. cu slanina!
Hah, şi ăia când o să audă. vestea : Pff de ce nu am făcut şi eu la fel
As proba toate rochiile din magazinele care-mi plac, as manca prajituri la discretie din cofetarii ( as lasa un bilet cu scuze
), si cred ca as vrea sa vad si cateva case misto din oras, asa de chestie
As merge la un ''prieten'' acasa sa vad ce face, as intra in case, in magazine, si as merge la shopping...
Sincer? nimic, pentru ca nu o sa se intample niciodata asa ceva, gantiti inainte de a pune o intrebare
LisaJulie întreabă: