Sa ma arunc de pe cea mai inalta cladire din lume, fiind doar in boxeri pe care sa scrie "I hate Justin Bieber"
@cami fantezii cu puii prajiti? ![]()
@ely (e a 7-ea oara cand postez asta lol) as vrea sa scot flacari pe fund
Sa ascult manele si sa-mi indes pe gat 5 pui prajiti.N-am ajuns inca la performanta asta.N-am trecut de patru.
-Sa folosesc buda inaintea soacra-mii
Deci as vrea sa imi bag un morcovel in funduletz, si in fata o caciulitza de mos craciun si restul 0 si sa sar dintr-un elicopter cu parasuta...deci iti dai seama ca de la fiteza aia miar zbura caciulitza din fata si morcovelul ramanand nud asa ca merg iute la banca o jevuiesc sa-mi iau o pereche de tanga cum imi doresc de multa vreme asa rosi cu puf.
Sa fac sa dispara lumea macar pentru o zi, sa fiu doar eu cu ea.Sa nu existe reguli fizice (trafic,aglomeratie,oamenii cu prostia lor (unii)),sa pot controla tot ce ma inconjoara, orice ating sa dispara (as face sa dispara doar lucrurile irelevante si prostesti).
Sau as pleca undeva singur, sa uit de tot, doar noi 2.Sa facem lucruri care sunt imposibile in viata de zi cu zi,sa uit de probleme,de rutina,de tot ce ma apasa.Da,este doar un vis, insa doar in vis e asa cum vreau eu, nimeni nu mi le poate lua...
Sa ii infig lui Justin Bieber un creion (cu varful ascutit) in burta
Apoi sa ii ascut capul cu o ascutitoare maree(sa ramana chel
)
LisaJulie întreabă: