1. o pisica pe care sa o mangai
2. Exilee, mrr
3. vama veche, nu stiu cu cine
4. n-am nevoie de mancare ca sa traiesc
5. nu am
6. am vazut cativa weeaboos, altii edgy, oricum ar fi; toti sunteti naspa
Si sa inteleg ca tu esti singura perfecta? Cum sa crezi ca suntem naspa...
"Ce ai vrea sa gasesti pe drum?" - Daca drumul ala da spre scoala, atunci bani.
Sau sa fie primavara si sa trec pe un drum care pe margine sunt meri,ciresi,visini,corcodusi si aluni.
"Daca ai rapi o persoana, care ar fi aceea si ce i-ai face?" - Daca acea persoana ar fi victima unui atac as rapio sa-i salvez viata.
"Unde ti-ai petrece vacanta si cu cine?"- Undeva la munte cu o prietena sau cu clasa.
"Ce fel de mancare preferi?" - Nu-mi place mancarea grasa, cea care contine organe de broaste,cai, vaci etc si cea care arata, miroase si are gust naspa. Rest, mananc si sanatos si nesanatos.
"Care e scopul tau in viata?" - Sa devin medic, sa imi gasesc jumatatea (glumesc, el sa ma gaseasca pe mine), sa calatoresc, sa fiu mama a 3 copii si sotia perfecta.
"Ce parere ai de userii de la trivia?"- Unii sunt amuzanti, altii bat campii.
Eu sunt noua pe aici, am intrat la categoria asta fiindca te-am adaugat pe tine la prieteni, altfel ramaneam la criticatul incontinuu pe aia de la Dragoste&Sex.
1. Un portofel. (Țăranu din mine ar returna banii. La magazin... Da' apoi mi-aș aminti că dacă află maică-mea mă pune la regim de salată toată viața așa că o să-l returnez)
2.N-aș răpi pe nimeni, prea mult de muncă.
3. Undeva în Dubai, cu nimeni. De-abia aștept să scap de toți, doar n-o să iau pe careva cu mine.
4. Spaghete.
5.Să mă mult în L.A, N.Y, oriunde, doar aglomerat să fie. (Nu întreba)
6. Sunt ok. S-ar putea și mai bine
Uite unde era modestul nostru dintotdeauna.
Cat de narcisiist.
Pai medic, ii place sa vada oamenii cum sufera. pun pariu ca ea e motivul pentru care ei sufera
habar nu ai cat e de rea
Bine domne, sa si mananc. multumita acum?
fetele astea...
Cheile de la in Lamborghini, si masina la 3 metri de chei
Pe cel mai bun prieten, ca sa ii pun sa asculte 1D, o trupa pe care pur si simplu nu o suporta
Oriunde in lume cu toti Otaku de pe TPU
Pizza
Sa devin scriitoare(sau lyricist depinde), sa ma casatoresc, sa adopt 2 gemeni, si dupa aia happily ever after.
Sunteti toti minunati, desi nu va cunosc pe majoritatea, dar tot minunati sunteti. Va iubesc pe toti! *gives hugs to everyone*
1. Bani
2. Daisuki si i-as raspunde la intrebare
3. Seretei Tensa Zangetsu
4. Japoneza
5. Ninja, shinigami, Ukyo etc.
6. Da
1. O carte foarte interesanta.
2. Hm. Pe nimeni.
3. In Auschwitz cu cainele meu.
4. Pizza.:X:X
5. Secret.
6. Sunt simpatici. ^_^