| Anapoda a întrebat:

Ce ati face daca ati avea 8 frati?

Răspuns Câştigător
| Eigolohisp a răspuns:

I-as iubi pe toti la fel si as fi fereicita deoarece la un necaz as avea ajutor din partea lor. Unde-s multi puterea creste!

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi foarte fericita. Inca 8 frati... mi-as imagina ce galagie s-ar face. Oricum, cred ca ar fi frumos.

| RUMBURAK a răspuns:

O echipa de hanbal

| CreepyCrow a răspuns:

Daca eu as avea 8 frati, as pune si eu o intrebare despre cum e sa ai...

| Xonia a răspuns:

Nici nu vreau sa imi imaginez.straight face

NOname
| NOname a răspuns:

Mi-as dori o sora. oh go on

| a răspuns:

Nimic.

| Mihaelaa98 a răspuns:

Leas cere fiecaruia cate 10 lei in fiecare zii =]]]

| FanMJJ a răspuns:

Nu ai vrea sa stii rolling on the floor

| User a răspuns:

As implementa taxa pe stres. 1 euro/zi/cap locuitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranţă aş fi dormit pe podea...

| lala178 a răspuns:

Mi-as lua jucariile si-as plecalaughing

| HaruhiFujioka a răspuns:

Daca ar fi mai mari i-as ruga sa ma invete tot feluri de lucruri. Daca mai mici si ar trebui sa am grija de ei mi-as lua lumea-n cap

| pisoias a răspuns:

As pleca in ...padure.

| Tigrilă a răspuns:

As suferi la ei; x

Apache
| Apache a răspuns:

Chiar mi-ar place! dar si o sora sa mai tempereze lucrurile!

| Barajag a răspuns:

Daca as fi avut, toti ar fi dormit afara, in barlogul meu este loc doar pentru 2 persoanelaughing))
Si acum sa vorbesc si serioshee heeM-as fi bucurat, unde-s 8 puterea crestehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca avem loc in casa, doar ca as fi invidioasa daca ar fi mai mici ptk mama i-ar baga mai mult in seama si a uita de mine.Si ceva hazliu:1 LEU fiecare mana, picior, cap, ureche, ochi, nara, eventual fir de par dar i-as falii.

| LiaGore a răspuns:

Le-as lua bomboanele si as pleca:]]:]]]

| Doddel a răspuns:

Foamea.

| Anapoda explică:

Interesant...fiecare cu parerea lui.Eu am 8 frati,(inclusiv)si prin frati ma refer si la fete si la baieti! Eu am 5 surori si 2 frati si vreau sa v-a asigur ca o ducem foarte bine, ne intelegem supeer si chiar dac aproape toti sunt mai mari decat mine, parintii ne iubesc la fel pe toti... e adevarat ca este galagie dar niciodata nu am dus lipsa de nimic, nu mi-as imagina sa fiu singura la parinti mi se pare pur si simpluu imposibil! ma bucur ca am o familie mare si fericita!

| PhotoIsMyLife a răspuns:

I-aș iubi.

| BruneTTe a răspuns:

M-as arunca pe geam rolling on the floor

| saymoon a răspuns:

Pai cred ca m as duce la socola, am doi care ma mananca de vie, da apai 8! Nici nu vreau sa mi imaginez...

| andreeaantonescumaria a răspuns:

8? :O? dhoamne fereste am o surioara laughing rolling on the floor si face cat 10

| crackiswack a răspuns:

Cu nervii

| Bianka a răspuns:

Saraci de ei daca ar fi sa fie 8 frati cu minelaughing
Glumescbig grin Ne-am certa:X Eu i-as pedepsi:X dar ne-am iubii multbatting eyelashes

| YepIsSuspended a răspuns:

Hmm... daca nu sti, uite cum ar arata o poza de familie...
http://img213.imageshack.us/img213/3498/fmnmbvghf.png

| g3orgiana16 a răspuns:

Cred ca ar fi numai o veseli pe noiwinking

| Oxanna a răspuns:

M-as bucura, sa am as: unu mai mic ca mine, o sora cu 1 an mai mare, 2 frati mai mari ca mine(14, 15 ani) si apoi restul baieti, si mai maribatting eyelashes si eventual 1 sau 2 sa fie casatoriti si sa faca bebeee:X

| rahelyta a răspuns:

Nst cred ca ar fi ciudat am unu si e destul de rau. dar daca chiar ar fi iubi pe toti big grin