I-as iubi pe toti la fel si as fi fereicita deoarece la un necaz as avea ajutor din partea lor. Unde-s multi puterea creste!
Daca ar fi mai mari i-as ruga sa ma invete tot feluri de lucruri. Daca mai mici si ar trebui sa am grija de ei mi-as lua lumea-n cap
Daca as fi avut, toti ar fi dormit afara, in barlogul meu este loc doar pentru 2 persoane
))
Si acum sa vorbesc si serios
M-as fi bucurat, unde-s 8 puterea creste
Interesant...fiecare cu parerea lui.Eu am 8 frati,(inclusiv)si prin frati ma refer si la fete si la baieti! Eu am 5 surori si 2 frati si vreau sa v-a asigur ca o ducem foarte bine, ne intelegem supeer si chiar dac aproape toti sunt mai mari decat mine, parintii ne iubesc la fel pe toti... e adevarat ca este galagie dar niciodata nu am dus lipsa de nimic, nu mi-as imagina sa fiu singura la parinti mi se pare pur si simpluu imposibil! ma bucur ca am o familie mare si fericita!
Pai cred ca m as duce la socola, am doi care ma mananca de vie, da apai 8! Nici nu vreau sa mi imaginez...
Saraci de ei daca ar fi sa fie 8 frati cu mine![]()
Glumesc
Ne-am certa:X Eu i-as pedepsi:X dar ne-am iubii mult
Hmm... daca nu sti, uite cum ar arata o poza de familie...
http://img213.imageshack.us/img213/3498/fmnmbvghf.png
M-as bucura, sa am as: unu mai mic ca mine, o sora cu 1 an mai mare, 2 frati mai mari ca mine(14, 15 ani) si apoi restul baieti, si mai mari
si eventual 1 sau 2 sa fie casatoriti si sa faca bebeee:X
Nst cred ca ar fi ciudat am unu si e destul de rau. dar daca chiar ar fi iubi pe toti
LisaJulie întreabă: