| hitman112 a întrebat:

Ce ati face daca dispare internetu?

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Ce o sa facem? ce am facut si mai demult frate, eu sincer, nu am trait cu intrenet de la 10 ani, abia pe la 17 ani daca mi-am bagat internet, si totusi, eram in rand cu lumea,winking
Seara de seara eram pe strada cu ceilalti prieteni, terase, ne jucam, ascultam muzica la radio sau la combina muzicala, de rasuna toata strada, si pot sa spun cu mana pe inima ca imi este dor de vremurile aleawinking
Erau mult mai frumoase si mai interesante decat statul in fata la calculator, asa cum unii isi irosesc acum copilaria.
Deci, eu chiar as vrea, macar o luna sa ramanem fara internet, ca sa vada unii, ca exista viata si fara internet.

33 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Deci mie mi-au tăiat netu 6 luni. Pot să mai comentez?

| PotcaPădurii a răspuns:

Mi-as cauta o viata pe piata neagra.

| MâţulMov a răspuns:

Playstation, TV, citit (da, imi place sa citesc), si... lenevit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I beg your pardon?
Pai nene, in primul rand, intrebarea asta ar trebui pusa la ''Stiinta si Filosofie" sau la "Religie".
In primul rand, cei de la firma X de Internet sunt responsabili pentru pierderea -intr-un minut- a 154 funde, 6435 voturi, 56484 trolling-uri, 23 de comic-uri. Sunt niste criminali!
In al doilea rand, tu esti foarte sadic daca zici ca "Internetul dispare", ca mi-e si frica sa scriu sintagma asta. Internetul nu dispare, [brr!] ci doar... pleaca din casa noastra pentru cateva *ahem* momente din viata noastra pentru a ajuta pe altcineva.
Calugarii din New York sunt niste oameni ce merita apreciere deplina! Cel mai bun a rezistat 2 luni si 17 zile fara sa dea like-ul de fiecare zi unei manastiri, sau fara sa se spovedeasca online. Eu dupa 4 zile incepeam sa vorbesc pisiceasca. [fake story, dar despre mine e adevarat].
In concluzie, daca Internetul... pleaca... luam un caiet si incepem sa scriem de cate ori putem: Doamne iarta-ma pentru trollingu-l de azi dimineata, pentru injuratura adusa robotelului, pentru ciuda pe care o am pentru Expertul TPU Y. Asa sa-mi ajute Dumnezeu prin readucerea Internetului, AMIN. *Si desenezi o cruce*

| roxaa15 a răspuns:

Ar fi bine, ne-ar scoate microbu asta din sange si ne-am distra mi mult, am trai mai intens, asa parca suntem droghi cu netlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic. Ori sa stau pe internet aiurea, ori sa stau intinsa in pat, e tot acelasi drac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-ar face si internetul daca ar venii sf lumii

| CastraveteMurat a răspuns:

Ce am făcut și vara trecută...Două luni fără net. :-

| ImiPlacCerealeleNesquik a răspuns:

I-aş da un cap în gură să-şi revină.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Servus!
O întrebare destul de dificilă, însă răspunsul meu e simplu.
Aș ieși pe afară cu Puffy [cățelușul meu love struck], și mi-aș petrece mai mult timp cu familia [vorbind acum de soțul meu, mama, tata etc.]

| Deny1333 a răspuns:

Sport.

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Cred ca nu as mai afuma mancarea.Cateodata mi se intampla.Stau pe net in timp ce fierbe si uit de ea.

| ateuNEGATIV a răspuns:

AlinaaAli de acord cu ea inainte era mult mai frumos decat in ziua de azi cu cs si metin erau jocurii frumoase isi traiai copilaria nu in fata unui pc

| Websters a răspuns:

M-as plictisi foarte tare.

| hitman112 explică (pentru AlinaaAli):

Un astfel de raspuns asteptam.

| Musique a răspuns:

N-aș plânge, n-aș plânge, n-aș plânge, n-aș plânge.
O, ba da, aș plânge!

| hitman112 explică (pentru Musique):

De ce ai plange?

| Musique a răspuns (pentru hitman112):

Pentru youtube. sad

| hitman112 explică (pentru Musique):

Se poate asculta muzica si in alta parte.

| AlinaaAli a răspuns (pentru hitman112):

La casetofon de exemplu, cum ascultam cand eram mici, cati bani bagam in bateriile alea laughing))
Oricum, vremuri ca ale noastre, nu o sa mai aiba copii in veciwinking

Din pacate ai dreptate. Asculta piesa asta http://www.youtube.com/watch?v=VXnhOiin06M

Super, are dreptate.
Noi la 12 ani ascultam Andre, Animal x, 3 sud est, Candy, etc, in schimb, ei acum asculta B.U.G. Mafia, Puya, etc
Oricine ar spune, orice, ca si noi, nu vor mai copilarii altii.
Cand ne cumpara mami un ou Kinder, parca venea Mos Craciun a doua oara laughing, asa eram de fericiti, iar in ziua de astazi, copii nu se mai multumesc nici cu un Iphone
Ce sa mai zic de telefoane oh go on sau calculator oh go on, pentru noi distractia era sotron, v-ati ascunsa, plimba ursu, ratele si vanatorii, chemps si altele, de care copii astia nici n-au auzit poate.

Multi din generatia facebook nu au transpirat niciodatalaughingrolling on the floor

Ba da, la degete, pe mouse laughing

| DeeaUcideVisse a răspuns:

Temele...

| Psamathe a răspuns:

L'as reinventathinking

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

As sta pe-afara...thinking as dormi...

| Anonimus905 a răspuns:

Ragequit from this world and make my own 9gag in dirt

| Anonimus905 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Ei bine eu am 12 ani si ma enerveaza mereu prietenii mei toata ziua pe facebook si pe Iphone sau Ipad care nici macar nu stiu la ce se folosete mingea sau o simpla creta gasita pe strada