Daca as fi baiat pentru o zi as faceo cu o tipa sa vad ce simt baietii![]()
as sta numai cu baietii jbecheri si i-as intreba de ce fete le plac
.
as vrea sa fac intr-o zi tot ce fac baietii important in viata
M-as uita la sanii mei toata ziua.
nunu, m-as combina cu primul baiat care'l vad si dupa il amenint ca, daca vrea sa fie cu mine in continuare va trebui sa invinga cei 7 ex-prieteni diabolici
Daca as fi baiat probabil ca as #$%^ cam tot ce as prinde.Cu conditia sa am bani, ca asa raman cu vrajeala in vant, ba chiar cu o pereche de palme bonus
Pai cam nimic special...adica as manca multe dulciuri, mi-as lua blugi cu turul jos adica din aceeia la care ti se vad chilotii la spate
si mi-as mai lua niste heelys, sa ma dau fara pic de prudenta si...cam atat
.
Daca as fi pentru o zi fata, m-as marita si dupa noaptea nuntii as fugi cu banii, iar fraierul ar cauta a doua zi o fata ce la si fu**t si ia luat si banii.
Bai astia... baietii... ce ati vrea voi ma sa fii macar pentru o zi fata.eheheee! in schimb nu cre ca toate fetele vor sa fie baieti
Daca as fii baiat as merge la fotbal, dupa care la o bere (doua, trei
) cu baietii si culmea... mi'as baga'o pentru o zi!
Daca as fi baiat mas combina cu fata pe care urasc cel mai mult si as face so sufere as chinuio si mias bate joc de ea
Poi as face sex sa vad ce simte pritena mea sa vad daca placerile sunt la fel ca ale mele, miaj admira sani... si nu mai stiu
Eu daca as fi fata as incerca sa aflu toate lucrurile/secretele fetelor
pentru ca dupa aceea cand sunt baiat sa le pot da pe spate fara probleme
Mi-as studia corpul, m-as cupla cu o fata de care sa imi bat joc... ![]()
mai multe. acum nu prea am idei.
daca ar fi sa fiu baiat pentru o zi. cred ca mi-as da seama pe loc ce trebuie sa fac ![]()
As face sex sa vad ce simt baietii
as iesi la un fotbal si as pune o vb bine despre mine pe acolo
as asculta si as face parte din discutiile baietilo![]()
mas uita in oglinda(sper sa fiu frumos)
si m-as imbata cu bere...
ca doat na cu baietii la 123456789 beri
LisaJulie întreabă: