| vivigirl a întrebat:

Ce ati face daca pentru o zi ati fi baiat/fata?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Puffy_1082 a răspuns:

Daca as fi baiat pentru o zi as faceo cu o tipa sa vad ce simt baietiilaughing
as sta numai cu baietii jbecheri si i-as intreba de ce fete le placlaughing.
as vrea sa fac intr-o zi tot ce fac baietii important in viatabig grin

14 răspunsuri:
| Cretaker a răspuns:

M-as uita la sanii mei toata ziua.

nunu, m-as combina cu primul baiat care'l vad si dupa il amenint ca, daca vrea sa fie cu mine in continuare va trebui sa invinga cei 7 ex-prieteni diabolici

| Razvan a răspuns:

Daca as fi baiat probabil ca as #$%^ cam tot ce as prinde.Cu conditia sa am bani, ca asa raman cu vrajeala in vant, ba chiar cu o pereche de palme bonus

| Reew a răspuns:

Pai cam nimic special...adica as manca multe dulciuri, mi-as lua blugi cu turul jos adica din aceeia la care ti se vad chilotii la spate rolling on the floor si mi-as mai lua niste heelys, sa ma dau fara pic de prudenta si...cam atat big grin laughing.

| hominid dreak a răspuns:

Daca as fi pentru o zi fata, m-as marita si dupa noaptea nuntii as fugi cu banii, iar fraierul ar cauta a doua zi o fata ce la si fu**t si ia luat si banii.

| maryana5 a răspuns:

Sex cu toate fetele rolling on the floor

Ca doar as fi un cuceritor smug

| Derye a răspuns:

Gol in fata oglinzii toata ziua.

| mary a răspuns:

Bai astia... baietii... ce ati vrea voi ma sa fii macar pentru o zi fata.eheheee! in schimb nu cre ca toate fetele vor sa fie baieti

| Orannginna a răspuns:

Daca as fii baiat as merge la fotbal, dupa care la o bere (doua, treihee hee ) cu baietii si culmea... mi'as baga'o pentru o zi! laughing

| zacusca16 a răspuns:

Daca as fi baiat mas combina cu fata pe care urasc cel mai mult si as face so sufere as chinuio si mias bate joc de ea

| ☣ JoHNnY ☣ a răspuns:

Poi as face sex sa vad ce simte pritena mea sa vad daca placerile sunt la fel ca ale mele, miaj admira sani... si nu mai stiu

| Asiryx a răspuns:

Eu daca as fi fata as incerca sa aflu toate lucrurile/secretele fetelor straight face pentru ca dupa aceea cand sunt baiat sa le pot da pe spate fara probleme laughing

| d33a a răspuns:

Mi-as studia corpul, m-as cupla cu o fata de care sa imi bat joc... laughing

mai multe. acum nu prea am idei.
daca ar fi sa fiu baiat pentru o zi. cred ca mi-as da seama pe loc ce trebuie sa fac laughing

| alexutza222 a răspuns:

As face sex sa vad ce simt baietii
as iesi la un fotbal si as pune o vb bine despre mine pe acolo
as asculta si as face parte din discutiile baietilobatting eyelashes
mas uita in oglinda(sper sa fiu frumos)
si m-as imbata cu bere...laughing ca doat na cu baietii la 123456789 berirolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ca şi când ai căpăta noi puteri. Ce faci când capeţi puteri? Le încerci! Cu siguranţă dacă împrumut hainele fratelui meu, exersez un pic mersul şi apoi ies în oraş, se va întâmpla ceva palpitant, că doar e o poveste S. F.