| T30D0RA a întrebat:

Ce ati vrea sa aveti in gradina? Trandafiri sau verze (varzatongue)? De ce?

Răspuns Câştigător
| pisoias a răspuns:

Trandafirii sunt cautati tot anul, pe cand varza numai toamna asa ca prefer trandafirii.

13 răspunsuri:
| Andy953 a răspuns:

Ca sa se asorteze cu Romania (si nu ma refer la culoare)!

| AcidCuSange a răspuns:

Trandafiri pentru ca gradina ar fi mai colorata

| Geanina a răspuns:

Trandafiri pentru ca e floarea mea preferata
pentru ca miros frumos
pentru ca ii poti imparti si cu alti (adica daca mergi la o intalnire nu mergi cu varza, mergi cu un trandafir)
si daca m-ai intreba culoarea as zice ROSII; x

Răspuns utilizator avertizat
| Shuellen a răspuns:

Varza---Considerati-ma o "iepurica" :X:X

| Barajag a răspuns:

Din trandafiri poti face dulceata si o rata pe varza merge, asa ca le aleg pe amandouahee hee

| Mitsa a răspuns:

Varza.Pt ca daca nu' as avea c sa pap, as papa varza din gradinahappy. O pot vinde la piata si voi face si banismug. Daca am prea multa pot da si la cei saraci.
fundita'?kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Castraveti?=p~

| cretudaniel99 a răspuns:

Nici una nici alta lubenita si vinete ca merg mancate toamna si vinetele cu maioneza dar daca e gradina mare ca daca nu e trandafiri si lalele sa i le dau mamei mele plz funda

| carminaburana43 a răspuns:

Trandafiri pentru ca miros placut le ador incinta privirea iar varza desi buna imi face rau la fiere si nu am voie s-o maninc.

| cristi202 a răspuns:

Ca un gurmand ce sunt, si avind de la bunicii mei o reteta speciala pentru varza murata (veneau la ei in capat de Timisoara din celelalte parti ale orasului sa cumpere, atit era de buna), aleg varza. Anul trecut am pus prima oara varza la murat de cind au murit bunicii mei si a iesit ca a bunicilor mei (sotia mea a baut zeama de la varza ca pe sirop). Sa nu mai vorbesc cum iasa mincarea (in special sarmalele), sau ciorbele! Asa ca, or fi ei frumosi trandafirii, dar pentru burtica, tot varza e cea mai buna!happyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici una, ca nu am gradina.trandafiri am in gradina blocului dar sunt ofiliti vai de mama lor. iar varza nu am voie sa punlaughing (varza in gradina din bloc, wowlaughing )

| Gaby_8950 a răspuns:

Pentru mine trandafiri sunt ca niste arme
cand ii vad ma gandesc la sange
trandafiri as planta