Oho...vai de capu tau deti zic.Pana ajung profii la noi in clasa parca intoarcem catedra![]()
Odata ne-a zis profa de franca ca ii ea la inspectie si ca sa o asteptam in liniste cu nu stiu ce si apoi o plaecat.Cum so inchis usa o fractiune de secunda a trecut si deja eu nu stiu ce mo apucat ca deja eram in varfu catedrei si radeau colegiii prin clasa si dupa vreo cateva secunde intra profa mi-am uitat geanta... ce
? ilinca!
Sau odata ne jucam cu penarele coledilor pase prin clasa si asteptam sa vina unu din pauza sa ii dau cu o carte in cap si bamg una la profa de franca in cap![]()
![]()
![]()
Aruncam cu ghiozdane, penare si palaria unui coleg in clasa.
Urlam si facem "Nebunia-i mare
Profa de desen sucks "
Aruncam cu cornuri intr-o colega noua. E prea paracioasa, enervanta, sacaitoare...
Mancam
.
Dansam, cantam.
Odata n-a venit profa de mate (gresise orarul
), iar noi dai cu tipatuu', aruncat cu cornuri... nebunii
Facem comedie.
Il imitam pe Fernando De La Caransebes, pe Dorel si Mirel cu ''nu stiu d-astea!", "da, sau, ori".
Sper ca-ti plac! Pa, pa!
Sall. Pai, la noi in clasa e deja club daca lipseste profu 3 minute. Toti incepem sa batem in banci in ritmul melodiei,, i love rock'n roll'' si avem si 3 solisti. Baietii iau caciulile fetelor (gen albe cu blana'') si si le pun pe cap, dupa care incep sa danseze macarena si apoi fetele danseaza kk maka. Daca chiar lipseste profu o ora intreaga, atunci punem muzica si dansam pe mese. Pe bune, nu glumesc
Scoala e super atunci cand profesorii lipsesc de la ore...
Sall din nou.Scuzati-ma ca intervin, dar referitor la raspunsul lui Work4Him, stiu ce spui, ai mare dreptate, dar cu toate ca aceste lucruri ti se par enervante, ele fac parte din bucuriile si nebuniile copilariei si adolescentei. E bine ca gandesti asa de matur, dar copilaria e scurta, asa ca have fun!
Hei!
Si la mine e dezastru si uneori ma enerveaza ca eu chiar vreau sa invat...si nu mi se par chestiile astea haioase, sa sari pe banci sa comentezi la profesori ca in piata, sa iti pui 10 in catalog.Asta da dovada de lipsa de educatie. Cei 7 ani de acasa ii dovedesti prin nebuniile din clasa.[Sariti cu stupizi si nefolositori
]
Gbu :]
La noi e tare rau!![]()
Pana sa vina profa de matematica, la noi deci toata lumea incepem sa cantam sa dansam si ne suim pe banci
!
Odata
, ne-a prins profa si ne-a promis ca propune sa ne scada un punct la purtare, dar nu a facu chestia asta.
Sau la ora de germana, de fapt pana sa inceapa ora, noi cantam guess who-Tu si vine profa si a urlat unu spre doamna: -Tu, o sa te duci dracu!
si noi am inceput sa radem si doamna a iesit din clasa atunci si nu a mai venit la ora si la noi in clasa era cel mai mare dezastru mai era si alaturi de noi o clasa care avea inspectie si au venit inspectorii la noi:d! si noi eram pe banci si pe catedra.si cand ne-au vazut noi mai ascultam si musik la telefoane si a inceput doamna inspectoare sa danseze.si avea 20 de ani
!
Bine, asta nu e tot, dar mi`e sila sa-ti zic totul!
Si unele chestii trebuiesc tinute secret
!
Pai am o gramada
1)Suntem intr-a treia si suntem 28 de copii intr-o clasa.Si nu stiu cum s-a nimerit ca nu a venit profa de religie.A fost balamuc mare:am dat drumu la telefoane,muzica era la maxim, noi, fetele eram urcate pe catedra toate si dansam...prea tare
2)Nu a venit profa de eng prea tare! si nooi avem un chiosc la parter si noi stam la etaju 2(ultimul etaj)si ne-am dus toti la magazin,incet,ca sa nu auda nimeni,si ne-am cumparat cate un suc si un sandwich cu salam(buuuun)si cum urcam noi, deodata se impiedica un coleg si ca sa nu cada s-a tinut de fusta unei colege, iar aia saraca a scapat sucu' in capu lu tembelu ala!![]()
3)Si mai era odata, cand debea incepuse ora de eng si profa a zis ca lipseste putin(se duce la cancelarie)si ne-o zis sa fim cuminti si sa stam in banci.Deci in secunda doi eram toti urcati pe mese si aruncam lapte pe geam in capul oamenilor
Am mai multe dar nu le pot zice pe toate ca ma doare mana rau de tot...
fundita?
Crezi ca te crede cineva ca esti a3a? niste copii de a3a nu ar face atat balamuc in clasa!
daca nu ai observat noi care facem haos in clase suntem de a7a, a8a.
LisaJulie întreabă: