Daca as fi barbat, as raspunde: "chilot tanga celei mai frumoase femei"
, dar fiind femeie, o sa spun: "pantalonii mulati lui Antonio Banderas (in vremurile lui mai bune![]()
)".
Barbat, pentru ca sunt curioasa, ce simt barbatii in timpul orgasmului, cum e orgasm la ei. ![]()
O intrebare (de fapt mai multe
si mai mult retorice
) pentru toti cei, care ati scris, ca vreti sa fiti tot voi:
Nu v-ati plicitisit voi de voi?
Nu vi-ar placea sa experimentati ceva nou? Nu vi-ati dorit niciodata sa fiti in pielea alt cuiva, sa aflati ce gandeste, ce simte? Doar e doar
pentru O ZI!
Plus, aceasta intrebare se afla la categoria "Triviale/Amuzante".
Cu un pic de imaginatie, ati putea sa fiti oricine/orice (ma repet - DOAR PENTRU O ZI
), chiar nu sunteti tentati?![]()
Aş vrea să fiu un coş de gunoi "fără fund", şi să-i mănânc pe toţi idioţii care aruncă gunoaie pe jos, la 2 cm de mine.
Mi-ar placea sa am in fata ochilor o persoana foarte inteleapta care imi poate da un raspuns la orice intrebare a mea. Asa as putea afla foarte multe si as deveni la randul meu mult mai intelept.
As vrea sa fiu o raza de soare, sa vad cum este sa le aduci "lumina" si caldura(nu doar fizica) celor de pe pamant.
As mai vrea sa fiu o picatura de ploaie, sau un fulg de nea, sa vad cum este sa dansezi in vazduh, fie si pentru cateva secunde.Cred ca ar fi ceva... absolut minunat!
O pasăre, porumbel probabil. Aş vrea să ştiu cum e libertatea, aş vrea să zbor oriunde oricând.
Banel nicolita la meciul cu real madrid.ca imi place sa ma fac de rahat.si chiar ma pricep.
Eu vreau sa fiu o sirena.As vrea sa innot tot oceanul, sa vad pestii cum innoata, delfinii, toate creaturile marii. Imi place apa si mereu mi-a placut. Dar nu as vrea pentru o zi vreau pentru o intreaga viata.
Cu bunicul meu. a murit cand eu aveam 10 ani si daca as putea sa-l mai vad o data ar fi minunat, dar cred ca e imposibil.
Baiat as vrea sa fiu. Pentru ca baietii, mi se pare mie, ca au o viata mai frumoasa.
Un super erou si sa am toate puterile si m-as face invizibil sau as opri timpul
Cu justin bieber deoarece este cantaretul meu preferat si il ador este baiatul perfect canta frumos arata super este sensibil amabil! si foarte cool!
Nu cred ca ar trebui sa ne dorim sa fim altcineva anume, pentru ca Dumnezeu ne-a creat cum a stiut el mai bine. Dar, daca ar fi sa aleg, as vrea sa fiu un mamifer(exclus om), o pasare sau un peste, pentru a putea vedea diferentele dintre specia umana si celelalte specii;
Eu sincer nu vreau sa fiu nimic special![]()
dar ma tot gandesc cum ar fi sa fiu o zi invizibila![]()
![]()
![]()
waiii cate as faceb-)...deja m`am gandit la multe![]()
si daca as vrea sa fiu un animal anume acela ar fi pisica
.pentru ca ii o scumpic:X... dar cel mai mult as vrea sa fiu invizibila si sa vad ce fac prietenii mei in lipsa meh:X{ps :tuh ce ai vrea sa fii?
LisaJulie întreabă: