| irina20 a întrebat:

Ce/cine ati vrea sa fiti pentru o singura zi?
De ce?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Daca as fi barbat, as raspunde: "chilot tanga celei mai frumoase femei" oh go on rolling on the floor, dar fiind femeie, o sa spun: "pantalonii mulati lui Antonio Banderas (in vremurile lui mai bunewinkinghee hee )". whistling big grin

23 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

thinking Barbat, pentru ca sunt curioasa, ce simt barbatii in timpul orgasmului, cum e orgasm la ei. big grinhee hee whistling

NOname
| NOname a răspuns:

O intrebare (de fapt mai multehee hee si mai mult retorice oh go on ) pentru toti cei, care ati scris, ca vreti sa fiti tot voi:
Nu v-ati plicitisit voi de voi? oh go on Nu vi-ar placea sa experimentati ceva nou? Nu vi-ati dorit niciodata sa fiti in pielea alt cuiva, sa aflati ce gandeste, ce simte? Doar e doar laughing pentru O ZI!winking Plus, aceasta intrebare se afla la categoria "Triviale/Amuzante". oh go on rolling on the floor Cu un pic de imaginatie, ati putea sa fiti oricine/orice (ma repet - DOAR PENTRU O ZI laughing ), chiar nu sunteti tentati?winkinghee hee

NOname
| NOname a răspuns:

@irina20, mersi! oh go on

Răspuns utilizator avertizat
| Aero a răspuns:

Pentru o singura zi as vrea sa fiu cu adevarat eu insumi.

| hândel a răspuns:

Aş vrea să fiu un coş de gunoi "fără fund", şi să-i mănânc pe toţi idioţii care aruncă gunoaie pe jos, la 2 cm de mine.

| Bacemi a răspuns:

Mi-ar placea sa am in fata ochilor o persoana foarte inteleapta care imi poate da un raspuns la orice intrebare a mea. Asa as putea afla foarte multe si as deveni la randul meu mult mai intelept.

| FreshDreams a răspuns:

As vrea sa fiu o raza de soare, sa vad cum este sa le aduci "lumina" si caldura(nu doar fizica) celor de pe pamant.
As mai vrea sa fiu o picatura de ploaie, sau un fulg de nea, sa vad cum este sa dansezi in vazduh, fie si pentru cateva secunde.Cred ca ar fi ceva... absolut minunat!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

O pasăre, porumbel probabil. Aş vrea să ştiu cum e libertatea, aş vrea să zbor oriunde oricând.

| RUMBURAK a răspuns:

Banel nicolita la meciul cu real madrid.ca imi place sa ma fac de rahat.si chiar ma pricep.

| criss:) a răspuns:

Un vultur.as vrea sa descopar cum e sa zbori si cum sa fi deloc slab de inger.happy

| gzbtch a răspuns:

Sincer cred ca as vrea sa fiu un super erou.

| cornel a răspuns:

Balena

| D33a98 a răspuns:

Eu vreau sa fiu o sirena.As vrea sa innot tot oceanul, sa vad pestii cum innoata, delfinii, toate creaturile marii. Imi place apa si mereu mi-a placut. Dar nu as vrea pentru o zi vreau pentru o intreaga viata.

| christinutza a răspuns:

Cu bunicul meu. a murit cand eu aveam 10 ani si daca as putea sa-l mai vad o data ar fi minunat, dar cred ca e imposibil.

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Baiat as vrea sa fiu. Pentru ca baietii, mi se pare mie, ca au o viata mai frumoasa.

| Iziii:x a răspuns:

Eu vreau sa fiu eulove struck
Numai eulove struck
Nu alcnv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un super erou...cu aripi!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alisea: as vrea sa fiu un inger, sa fiu alaturi de toti cei care sunt tristi, cei care sufera, sa fiu alaturi de cei saraci si neajutorati, sa nu simt tristete, suferinta, durere, sa iubesc fara ca sufletul sa-mi fie ranit.

| andrei95 a răspuns:

Un super erou si sa am toate puterile si m-as face invizibil sau as opri timpul

| Roxii a răspuns:

Cu justin bieber deoarece este cantaretul meu preferat si il ador este baiatul perfect canta frumos arata super este sensibil amabil! si foarte cool!

| CB4ever a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa ne dorim sa fim altcineva anume, pentru ca Dumnezeu ne-a creat cum a stiut el mai bine. Dar, daca ar fi sa aleg, as vrea sa fiu un mamifer(exclus om), o pasare sau un peste, pentru a putea vedea diferentele dintre specia umana si celelalte specii;

| Abbey a răspuns:

Eu sincer nu vreau sa fiu nimic specialhee hee
dar ma tot gandesc cum ar fi sa fiu o zi invizibilasmugsmugsmug
waiii cate as faceb-)...deja m`am gandit la multedevil
si daca as vrea sa fiu un animal anume acela ar fi pisicabig grin.pentru ca ii o scumpic:X... dar cel mai mult as vrea sa fiu invizibila si sa vad ce fac prietenii mei in lipsa meh:X{ps :tuh ce ai vrea sa fii?happy

Întrebări similare