| JustMeBăi a întrebat:

Ce e viata?
Ce e moartea?
Ce e Tudorrrr?
Ce e Iustinel?
Ce esti tu?

Sooo, we are at T/A, sooo, stiti voi...

12 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Am un răspuns pentru toate:
Șasă cai frumoș!

| NOBODY a răspuns:

Viata-e ca P*la lunga si paroasa
moartea-sinonim pentru iustinel
tudorrr-Lucifer

| NoChanceForUs a răspuns:

Viata e o curva.Dar arata bine...
Moartea e tanti aia e de uita mereu unde stai si te confunda cu altii
Habar n-am cine-s aia doi, nu-mi pasa.
Eu sunt in intarziere, am test la mate.

| Deyutza a răspuns:

1. viaţa e o "chestie" lungă uneori faină şi alteori naşpa
2. moartea e o "chestie" emo ce vine pe moment
3. Tudorrrr este un extraterestru care vrea să distruga pământul
4. Iustinel e un proiect făcut de NASA care a eşuat
5. eu sunt un pitic de gradină big grin
dar tu cine eşti?

| DrugFree a răspuns:

Viata e buna
Moartea e rea
Tudorrrr e betiv
Iustinel e comicar
Eu sunt lenes

| Malphas a răspuns:

Ciocolata.

| CoMyYySiAtat a răspuns:

Chestia aia care bate si te face sa traiesti ...sau o fi inima...

chestia aia de ajungi in iad

un tampit

un tampit si mai tampit

cea mai tare si modesta fata

| CoMyYySiAtat a răspuns:

Kazimir, dar cat de putin ai scris...

| SlăninăCuCeapă a răspuns:

1.E o curva.
2.E o ciocolata care o mananci in fiecare zi.
3.E un pusti de 10 ani.
3.Bine ca a plecat dp site.
4.Sunt mai batrana decat tine laughing

| Doodă a răspuns:

Viaţa e un c***t.
Moartea e un c***t şi mai mare.
Tudorrrr e un mucos de 10 ani care n-are ce face.
Iustinel... chiar nu-mi vine în minte.
Eu? ...Coaie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te plimb nitel pe palos ca sa-ti raspund la intrebare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Nu exista nici o lege naturala mai sacra si mai inviolabila decat moartea. Toate organismele se supun mortii, toate o imbratiseaza. Moartea este conditia primordiala, conditia fireasca… viata este exceptia, absenta mortii. Societatea noastra a transformat fenomenul mortii, intr-un "punct de focalizare" a fricii, a panicii, a disperarii, pentru simplul fapt ca desi moartea este pretutindeni, in fiecare zi se moare, este inevitabil si firesc, moartea este in continuare ceva nou pentru fiecare dintre noi, moartea la persoana a 1 a este ceva care pentru fiecare dintre noi se intampla prima data, indiferent de cate ori asistam la moartea la persoana a 3 a. Frica de moarte este de fapt frica de necunoscut, frica pe care creierul o manifesta vis-a-vis de informatia pe care nu o poate detine si nu o poate procesa, este o reactie perfect normala si fireasca o data ce detii un creier evoulat in asa masura incat sa-ti poti constientiza propria "inexistenta". Insa din pacate, si deloc surprinzator, tocmai acest fapt, al creierului supraevoluat si a capacitatilor cognitive exagerate din punctul acesta de vedere, ii confera omului ideea ca el ar fi o exceptie in fata celorlalte vietati, ca "sufletul" sau ar fi nemuritor si ii este plasat in fata vietii eterne, fara sa constientizeze ca pana si "etern" e o perceptie umana, la fel ca intreg spectrul de emotii/sentimente/senzatii de care dispune omul si care este 100% dependent de functionalitatea Sistemului Limbic al creierului. Moartea inseamna inclusiv moarte cerebrala, deci implicit anihilarea oricarei perceptii, senzatii, emotii, gandiri; nu mai exista timp, nu mai exista spatiu nu mai exista "sine", nu mai exista cauzualitate, nu mai existi. Toata amagirea si comfortul psihologic pe care il cultivam in timpul vietii vis-a-vis de "nemurirea" noastra, va disparea o data cu capacitatea creierului nostru de a procesa aceasta informatie… in momentul mortii nu vei stii nici macar ca mori, nu iti va mai putea fi nici frica, pur si simplu treci in nefiinta, in sirul firesc al lucrurilor… O caprioara nu-si constientizeaza momentul mortii, acest lucru ii permite, ca ea pur si simplu, sa "fie", omul isi constientizeaza propria moarte, acest lucru ii permite sa creada ca trebuie sa "fie" fericit/implinit/etc, si in unele cazuri chiar nemuritor, adica totala neacceptare a ideii de inexistenta. In cazul omului, moartea sa inseamna, din pacate, si disparitia informatiei de care dispune el la nivel individual si de capacitatea de creare a acestuia, motiv pentru care "valorile" sunt cei plansi cel mai mult in momentul plecarii lor. Oricine isi constientizeaza moartea (exista cazuri care acest lucru nu e posibil) ar trebui sa fie indeplin impacat cu ea, in fiecare moment, tocmai pentru a nu-si intensifica trairile negative, in timpul vietii, vis-a-vis de acest eveniment inevitabil si firesc, pentru fiecare dintre noi."
this is death happy trebuia sa fiu amuzant? confused

Întrebări similare