In fiecare zi am cate o intrebare fara raspuns, sau o intrebare la care poate nu ma obosesc sa gasesc un raspuns. Incerc sa fac un asa fel ca la sfarsitul zilei, inainte de culcare, sa simt ca am fost utila, ca am facut ceva, nu am stat degeaba.
Nu exista zi in care sa nu imi rod o unghiuta
, sa ma cert putin cu mama, sa imi doresc sa dorm pana tarziu, iar daca dorm pana tarziu vine replica" mai bine nu dormeam pana la ora asta, ca am visat numai ciudatenii ". Nu exita zi in care sa nu ma gandesc daca fac bine. Si. acusi acusi este ziua mea, as putea numara orele.
In schimb, in fiecare zi gasesc un moment numai al meu. Atunci chiar fac ce vreau, fara sa conteze nimic!
Deci ai pus la trivia, am cam luat in serios intrebarea ta
.
De ziua mea incerc sa nu fac un lucru. jenant? Si sincer, chiar nu prea stiu ce nu fac atunci, fata de restul zilelor mele. Daca doresti, revin acusi sa iti raspund mai bine la intrebare, am sa tin cont de fiecare miscare a mea![]()
P. S. Am cam batut campii cu raspunsul, nu?
Muncesc mult, barlogul meu a facut paienjeni
Ajung in el, decat sa dorm
Ziua mea este unica si se numeste ziua ursilor, atunci este sarbatoare mare, iti dai seama ce taraboi iese![]()
Daca era "ce nu faci" raspundeam "nu suflu in tort", dar asa raspund stau la calculator, fiindca de ziua mea ma distrez si la sfarsitul zilei plang ca am mai imbatranit cu un an.
Incep sa plang si sa disper.
O, nuuu...am mai imbatranit cu un an.
Scuze, am inteles gresit ![]()
In fiecare zi stau la calculator, pe TPU, ma plictisesc, ascult muzica, ies cu prietenii, incerc sa invat ceva nou (dar nu prea reusesc
). Viata mea e o rutina.
Fac farse la prieteni dar de ziua mea imi fac ei mie si le merge de atati ani? off
pana si azi m-am lasta pacalita o f gata la anul nu mai cred nimic din ce imi zic de ziua mea
Pai stau pe mess si vorbesc cu disperatii astia de baieti care nu imi dau pace
)![]()
mai nou ma duc la liceu(sper sa nu am o diriga ca aia din generala ca ma impusc si vorbesc serios
)
ma cert cu parintii, fac shopping
dar clar cel mai mult timp il petrec la liceu
Cel mai des.
Plictiseala la max
Poze artistice. karaoke. fac misto pe mess.ies pe afara.
Buna!
Nu cred ca exista zi in care sa nu gasesc eu pe cineva cu care sa nu rad (radem) cu un coleg, o colega pana seara tarziu.
Imi place sa ii fac pe cei din jurul meu sa zambeasca. Nu stiu... in fiecare zi ascult muzica, ma plimb, citesc cateva ceva, fac fotografii ( artistice, sau nu!), scriu versuri, proza, vorbesc la telefon, pe mess... in fine, asta este ceea ce fac eu in vacanta. In afara de aceste lucruri, cea mai mare parte a zilelor ( care nu sunt vacanta
) le petrec la liceu, unde invat, iar in pauze rad mult impreuna cu colegii.
In fiecare zi zambesc, rad, ma distrez, dansez, stii tu... "Carpe diem!"; cam asta incerc eu sa fac.
Iar de ziua mea, iarna, pe 20 ianuarie, nu cred ca fac nimic diferit, poate doar ma simt mai iubita, apreciata de ceilalti si sunt mai emotionata, mai surprinsa (in mod placut). ![]()
Si tu? Tu ce faci in fiecare zi a anului, mai putin de ziua ta?
In fiecare zi merg la veceu de ziua mea ne intorceam din turcia si din mai multe motive am stat 14 ore in masina si alte ore am facut cercuri in jurul masinii sa ii asteptam pe aia de la servis deci...nu am fost la veceu
MueGuessWho întreabă:
LisaJulie întreabă: