| aLLii a întrebat:

Ce farse sa le fac la scoalaa tocilarilorr? xD
Fundissaaa se stie \m/

Răspuns Câştigător
| adryan_6339 a răspuns:

Eee ...lasa asta parerea mea e sa le faci profilor sau profelorwinking, eu le-am pus pioneze pe scaun rolling on the floor si sa vezi ce nota mare am luat e belea faza incearca si tu laughing... si la tocilari parerea mea ceva nostim si distractiv un soricel mort in banca sau pe scaun rolling on the floor

7 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

Vezi ca intr-o zi s-ar putea sa ajungi sa lucrezi pentru unul.
Ai merita un blestem Furnunculus pentru asa ceva.

| Mihaelaa98 a răspuns:

Pai sa le pui vopsea pe scaun sau pasta corectoare
sa le iei lucrarea de pe banca dupa ce pleaca din clasa si sa pui un 6 pe ia si sa eu bagi in ghiozdan
sa le pui in chiozdan un senvis care a fost calcat si presat si murdarit

| pwp a răspuns:

Si tocilarii sunt oameni!
ce aveti cu ei?
si pe mine ma enerveaza totusi, e unul in clasa mea care etocilar rau, dar afara injura, e si cocalar, isi bate joc de oameni!
in ore e cel mai cuminte! cand il lauda doamna de romana, si zice cat de destept si cuminte este, ii zi ca asa este in ora, dar in pauzaaa...si ratata aia il apara, iar el nu zice nimic, sta ca un ingeras i bancuta lui!
iar in pauze, ii bate pe unii mai prosti, iar cand zicem noi,,, domnu diriginte'', imediat il lasa, se inroseste la fata si se intoarce sa vada daca dirigintele l-a vazut!
e foarte falssi pe deasupra si cocalar!
abia astept sa termin anul si sa nu il mai vad!
pa-pa!love struck

| Doddel a răspuns:

Lasa-i frate in pace ca tot tu le ceri ajutorul dupa aia
ce ti-au facut?

| g3orgy a răspuns:

Deci aiureaaa se stieee ce intelegi prin tocilar un copil linistit cuminte care isi face un viitor? se stieee ce piti esti scuze de expresie happy

| Necunoscută a răspuns:

Ce înţelegi tu prin "tocilar"? Copil care învaţă, care are grijă de viitorul lui? Asta numeşti tu "tocilar"?! Păi, la voi, ăştia care vin la şcoală şi cer ajutorul "tocilarilor" -Nu-mi dat tema la mate? Te roog- Pe voi cum să vă numesc?!straight face

Funditssssă raised eyebrows bagă-ţi-o în fund!big grin

| thegreatgatsby a răspuns:

Fail.

Întrebări similare