Draga andreea pastele a trecut de mult.
sincer nu`i doresc nimic rau pentru ca daca nu era ea eu acu as fi fost un prost care n`ar fi avut habar sa se descurce cu banii sau cu calculatul dozelor de dextrometorfan
Mah,nu ii doresc nimic rau...doar isi face meseria, nu am fost nici primul elev, si nici ultimul care a luat 4. oricum nu mi la dat de fenta.a avut motiv.
acum t/a::ii doresc o proteza calumea,un dildau(ca sa mai scape de stres), cat mai multe pene la masina, cat mai multe cazaturi pe holul scolii. :p
Sănătate și bucurie!
la aia care mi-o pus un 8 cu ferestrele deschise, la aia îi dau... căcat.
Multa sanatate! Pentru ca intr-a 10-a, in ultimul trimestru, chiar daca m-a prins copiind la teza, nu mi-a dat 1, ca sa ramin corigent (pe primul trimestru avusesem media 4, iar pe al doilea 5, si aveam deja doi de 4 in acel trimestru), ci mi-a dat dupa cum era scrisa teza pina in acel moment, ceea ce mi-a mai dat o sansa ca sa scap de corigenta, ceea ce am si facut. Asta a fost pe bune!
Nu mi-o pus 4, o fost 2... Sincer, îi doresc un singur lucru: să ne revedem la pompe funebre, ea îmbrăcată frumos, eu cu niște garoafe în mâna.
Ii doresc toti puletzii din lume, pentru ca era tare in caterinca si ne spargeam de ras la ora ei
dar mi-a pus si 4... de enshpe mii de ori
@IloveKazimirAndLisa,ma cheama Andreia si multumesc pentru atentionare il schimb,a fost o intrebare la misto,si eu ii doresc profei de mate sanatate, doar ca am pus o intrebare la T/A(eram de servici la poarta scolii si ma plictiseam).
Pentru @smileformeiassmy, idem ca la Kazimir.
Ii doresc urmatoarele:
1.Sa vina un urs din padure si sa o f u t e in cur pana ii face piscina
2.Sa o calce tractorul si sa vina o turma de vaci cu d i a r e e la cur sa o calce
3.Sa cada casa peste ea si o bucata din tavan sa i se infiga in gat.
Sper ca am fost cat de cat normala
Ii doresc trei masini in fata casei: pompierii, ambulanta si politia
LisaJulie întreabă: