anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna de fapt lapte de cuc? E o planta sau o expresie care inseamna ceva imposibil?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este un desert foarte bun!
Pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Depinde in ce context.
daca expresia este spusa pe un ton sarcastic, se refera la stii tu cewinking

| DildăuPaispe a răspuns:

Un desert delicios, ti-asi sugera sa incerci.

| Liviu a răspuns:

Lapte de cuc...
laughing)ma apuca rasu lol
uneori poate fii o expresie trebuie doar sa te gandesti...
eh la ce imi sta capu la ora astalaughing

| Kittynika a răspuns:

laughing ii de fapt un desert...cauta pe google lapte de pasare reteta... ii chiar bun incearca si u

| kymy a răspuns:

Eu stiu ca e o planta si substanta aia alba tio pui pe ...la baietii si se mareste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E o planta, care daca o sectionezi vei observa o substanta alba asemanatoarele cu laptele. P. S : E si otravitoarehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este ceva de genul:vrabia malai viteazul. real este un desert. pentru fetele care viseaza si gandesc doar prin prisma marimi unui penis, sau ceva de tras pe nas, este alegerea lor. multe succesuri. SERIOS INCERCATI PRAJITURA CU NUMELE ACESTA. Restul se este care se afla pe goagle gogle sau m stiu eu prin lumea "lipsei de neuroni?!

| Antimanele104 a răspuns:

In mod normal este o planta, iar in argou sau folosit sarcastoc inseamna...ei bine, este substanta aia din care ne tragem cu totii si...ei, pe naiba, inseamna sperma.

| AlinaValentina97 a răspuns:

Pentru cele care au zis ca este desert, dragele mele, poate va credeti gospodine dar nu este asa. Laptele de pasare este desert. Daca voi ati auzit ca desertul de numeste lapte de cuc, sunteti penibile. Laptele cucului este o planta care are o substanta alba asemanatoare laptelui. Deci inca odata, documentati-va voi astea care va credeti gospodine. Desertul se numeste lapte de pasare, nu de cuc. Poate voua va sta gandul la 'cuci'.
Desertul http://www.barbatlacratita.ro/2011/11/lapte-de-pasare.html
Planta http://sanatate.bzi.ro/cum-te-ajuta-laptele-cucului-4037
Deci, am dreptate?

| osman_3631 a răspuns:

Chiar asa este iti mareste penisulwinking