Sa-mi dea cineva un bilet pe o insula pustie : )). Dupa toate tezele si toti nervii, asta ar fi excelent. ![]()
Ma gandesc cat de maslina poate fi creieru aluia care a postat acea intrebare dinaintea intrebarei tale o.O.E ceva de genu "Hai sa ne reprosam cate ceva daca tot suntem pe TPU" si raspunsul e "hai sa ne scoatem ochii ca ne-am reprosat ceva " O_O.
Ma gandesc la cat de proasta-i lumea![]()
(am citit o intrebare putin mai inainte, destul de stupida si ma gandesc si eu cat de proasta poate fi lumea:d)
Http://www.youtube.com/watch?v=e8-sMJZTYf0
One,nothing wrong with me
Two, nothing wrong with me
Three, nothing wrong with me...
Ca imi trebuie o scobitoare si mi-e lene sa merg la bucatarie sa iau...e buna si unghia
Mda.pai ma plictiseam si m-am gandit sa pun si eu intrebarea asta ca sa vad cam ce va trece pric cap.![]()
Recunosc ca e stupida intrebare dar...
Oare pot sa adun mai mult de 40 de stupid pentru raspunsul meu
Anunt: pentru cei ce imi dau "stupid" la acest raspuns ofer gratis o blonda :http://www.google.ro/......tp?/imgres
Cine **** mea e coarda aia din poza nu se mai tunde si ea ca daca suge **** il intapa pa ala cu flocii
Nu-mi trece nimic, sunt nefericită pentru că vreau o coardă digitală, din aceea care măsoară caloriile consumate și numarul de sărituri.
LisaJulie întreabă: