| ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD a întrebat:

Ce mistocar e Băse... de ce maslina mea l-au votat oamenii ca presedinte?
Cand au spus că o "să traiti bine", oamenii au crezut ca stau acasa si le vin banii pe banda...Ehhh nu!
Ohh si acum ne interzice sa ne uitam la antena 3. buuăăăăă! piei pe rug mafiotu' maslinii!
"He he he, sa traiti bine *rade cu doi dinti in gura* "

12 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Sincer....romanii isi merita soarta.
In sondaje basescu nu avea nici 35 %, si totusi lumea nici macar nu s-a sinchisit sa se duca la vot ca sa scape de el...
Sa nu crezi ca 53 % din cei care nu s-au dus la vot erau membrii pdl.
si 2 ) Sincer il prefer pe betivul asta decat pe unul ca ponta sau antonescu care declara pentru bbc una si pentru romani alta...
In final tot in aceeasi rahat ajungem...

Răspuns utilizator avertizat
| Polaris a răspuns:

Ce dracu' vorbești aici, idiot schizofrenic?

| ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD explică (pentru Polaris):

Bag ceva in micata

| Polaris a răspuns (pentru ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD):

Data viitoare când tu, pubertar de peșteră, te-apuci să discuți politică (când n-ai nici noțiunile de clasa a 7a la civică), alege o categorie ca, nu știu, Legislație, Politic & Social?

| ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD explică (pentru Polaris):

Fa, Basescu e de t/awinking
E un mistocar, un cocalar, un 'hehehe' de om, un mindlocked >.>
Vai tu, pdlistu

| Polaris a răspuns (pentru ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD):

Nu prea îmi pasă de politica țării (nu prea îmi pasă de țară), nici măcar n-am deschis televizoru' pe altceva decât desene animate sau MTV când băgau Beavis & Butt-head sau South Park, urăsc partidele politice pentru că inspiră la propagandă politică (propaganda de orice fel este cancer). Deci da, poți să mă faci pâdâlist. Tu tot plictisitor ești.

| Fiction a răspuns:

Ca sa nu fie Antonescu presedinte. Daca ai impresia ca ne-ar fi fost mai bine..atunci draga mea maslina, te inseli AMARNIC.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi toţi sunt la fel, mă refer la politicieni. Azi marea cu sarea, mâine sapa şi roaba.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Citeste articolul 94 din Constitutia Romaniei si tot ce tine de rolul Presedintelui. Vei vedea ca el nu prea are asa o mare importanta.
Stii care e faza? Ca ilegal a ajuns Presedinte si tot ilegal este dat jos.(art. 94)

| iKeel a răspuns:

Mai bine e cu Băsescu, decât cu ăilalţi.

Parcă din 1990 până să vină Băsescu era mai rău decât acum...

Mie unul... Îmi pare rău că a ieşit Băsescu, dar e mai bine pentru Ţară.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Judecați voi ai dq copii de 12-13 ani soarta țării.
Să ajungi la putere înseamnă să închizi un ochi mai mereu

Întrebări similare