| LoveBIEBER a întrebat:

Ce muzică vă place cel mai mult?
Mie a lui Justin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi place să te aud ţipând atunci când eşti torturată.

19 răspunsuri:
| Mihaelaa98 a răspuns:

OMFGGGGGG esti cumva nebuna pleac anibi de la t/a si du-te unde teoi duce dar numai lasa-ma cu biaiberul taw!

| totElodia a răspuns:

Lasa-neeeee, lasa-neee.

| lipitoOarea a răspuns:

* hey! ati observat ca a aparut iar o fana disperata a gayului straveziu?*

Mda, ce ziceai ca vrei?

| Bogdanux a răspuns:

Ti-as zbura creierii cu-n pistol, desi nu as fi in stare de obicei.Dar pentru tine, e o onoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi am fundă, de ce?

| Bogdanux a răspuns:

@ค๔เภค

Pentru ca-i desteapta.

| FetitaCuOchiVerzi a răspuns:

Ba fata du-te si ia-l pe gaystin biberon si culcate ca ti-e somn adica mai bine ia doar biberonu noua nu ne place nimic din ce canta el cel putin mieeee il urasc pe copilul ala copac! si app dc e asta la T/A?

Zatttttt de la T/A

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Pe mama ta cand suge pu/la o am ringtone la telefon

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Pot sa te impusc in cap? Si apoi sa te privesc in timp ce sangerezi si putrezesti?

| RockaruL a răspuns:

Imi place muzica lu ma'ta.Imi place cum tipa cand o fwt seara de seara.

| smeeagol a răspuns:

Avem un faggs.

| jhghkj a răspuns:

Ce tampita e lumea dintr-o data.De ce injurati ca prostii? Sau de ce va ofticati, ca e mai popular Justin decat voi? Nu sunt unu' care asculta justin, dar fiecare are viata lui nu trebuie criticata si pun pariu ca toate astea ofticate i-ar suge P**a lui justin, doar gura e de voi ca daca l-ai vedea in fat*sa ta ti s-ar inmuia picioarele. storfe ce sa ceri de la voi astea care injurati parca va taie cineva cu drujba.

| RockaruL a răspuns:

@jhghkj, te-a bagat cineva in seama? Marsh la ma'ta!

| MademoiselleV a răspuns:

Ce caută la Trivia/Amuzante? Trebuia să râd?
Rock-ul şi hip hop-ul. Ai auzit măcar de aşa ceva? Sau în lumea ta nu există decât Justin Bieber?

@jhghkj Ăla e popular printre puştoaicele între cinci şi doişpe ani. Eu una nu-mi doresc aşa ceva.

| jhghkj a răspuns:

Rocarul@ yauuu dar ce vulgar vorbesti tu la varsta ta.te mai suporta pamantu?,,,in fine,,,,eu zic mai intai sa te intreb daca ai o lama sa te sinucizi sau niste kibrituri sa ti dai foc mai repede,,,,bine,,,,stiu ca ai,,,,,ca eu sunt clarvzator si stiu,,,,,dar vreau sa aud si de la tine,,,, ai? sau te ajut eu cu una? iti dau din aia gillete sa nu ruginesti, vrei?

@jhghkj Mai lasa virgulele, chiorule! Si invata sa scrii, boule!

| jhghkj a răspuns:

SongsoftheSabbathSacrifice@--- sa-ti dau o lama si tie sau? si tu vrei sa mori,toti v-ati gasit azi sa muriti,uoff lasa ca tie iti dau eu foc asa din partea casei, gratis, si lumanari bonus.hay pa.

@jhghkj Multumesc frumos de lama, dar nu ma voi taia eu cu ea, o sa iti tai tie beregata si apoi o sa ma duc la mama ta si o sa o violez cu un vibrator in inima si o sa o despic cu un topor.Ai si alte rude?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu stii cati de "Justin" exista pe planeta?
Mie imi place Queen, o trupa legendara(daca ai auzit de ei, cu toate ca sunt extrem de cunoscuti)