Eh,atata timp cat nu-i la mine in oras, nu-mi pasa, desi mi-ar fi placut sa fi mers acolo sa... sa o ascult ce bine canta, bineinteles
*minte*
"Si baietii zic ca nu sunt atrasi de panaramele astea, dar de fapt tanjesc dupa ele." desigur ca le fug ochii dupa asa ceva. daca gasesc fete care "iubirea" lor consta in 2 ani de tinut de maini ca ea asa vede ca tinea la ea daca il lasa sa se frece de tavan, dupa se mira ca de ce pleaca de la ele. fiecare greseste pe partea lui
Am mai fost la o nunta îmbrăcată "ca o fata" si a trebuit sa trag de rochie in jos ca îmi era frica sa nu se ridice. Nu era scurta, scurta, dar totusi.
Te obisnuiesti. In ultimii doi ani de liceu si in anii de facultate am purtat tocuri aproape zilnic. Incepi cu tocuri mici si apoi ajungi la tocuri mai mari. Stiletto nu purtam oricum decat la petreceri. Dar sunt o gramada de tipuri de tocuri confortabile. Iar acum port ocazional (asfaltul este groaznic unde stau acum, numai piatra cubica sau piatra) si tocuri mai groase ca sa ma asigur ca nu raman cu tocul intepenit in pamantul dintre pietre.
Pe la 14, 15 ani eram si eu baietoasa, dar cand cresti iti schimbi perspectiva.
Si sunt numeroase tinute de bun-gust pe care le poti purta cu tocuri, fara sa ai nevoie de decolteu sau de fusta mini.
LisaJulie întreabă: