anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce n-am inteles eu pana acum este următoarea chestie:
Cum pot merge fetele pe tocuri? Cum de au echilibru?
Am vazut-o pe mama proband niste pantofi cu ditamai tocurile si mi-a venit proasta idee sa incerc si eu. Mergeam de zicei ca sunt beata. Si niste tocuri subtiri si înalte. Si dupa m-a pus sa probez o roche, ba cand m-am uitat in oglinda ziceai ca-s scapata din lagar. Vai de viata mea ce urat îmi statea. Concluzia, blugii si adidasii sunt aur curat. Acum, cati dintre voi baieti ati încercat sa va urcati pe tocuri? Fetele voua va plac chestiutele alea?

38 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns (pentru SabinaQueen):

Serios,e concert?laughing)

| SabinaQueen a răspuns (pentru KamaSutra):

Da, vorbesc serios

| KamaSutra a răspuns (pentru SabinaQueen):

Eh,atata timp cat nu-i la mine in oras, nu-mi pasa, desi mi-ar fi placut sa fi mers acolo sa... sa o ascult ce bine canta, bineintelesrolling on the floor*minte*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zici tu asa acum ca esti mica dar cand vei creste si te vei duce la o nunta ceva, e mai frumos la o femeie sa aiba tocuri. nu te poti duce imbracata ca o rock-arita acolo. trebuie ceva frumos si prezentabil, ceva feminin
si nu, nu am incercat toturi in viata mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SabinaQueen):

"Si baietii zic ca nu sunt atrasi de panaramele astea, dar de fapt tanjesc dupa ele." desigur ca le fug ochii dupa asa ceva. daca gasesc fete care "iubirea" lor consta in 2 ani de tinut de maini ca ea asa vede ca tinea la ea daca il lasa sa se frece de tavan, dupa se mira ca de ce pleaca de la ele. fiecare greseste pe partea lui

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am mai fost la o nunta îmbrăcată "ca o fata" si a trebuit sa trag de rochie in jos ca îmi era frica sa nu se ridice. Nu era scurta, scurta, dar totusi.

| SabinaQueen a răspuns (pentru KamaSutra):

Nici eu nu locuiesc in Bucuresti! Ce bine!

| OoBunnyoO a răspuns:

Te obisnuiesti. In ultimii doi ani de liceu si in anii de facultate am purtat tocuri aproape zilnic. Incepi cu tocuri mici si apoi ajungi la tocuri mai mari. Stiletto nu purtam oricum decat la petreceri. Dar sunt o gramada de tipuri de tocuri confortabile. Iar acum port ocazional (asfaltul este groaznic unde stau acum, numai piatra cubica sau piatra) si tocuri mai groase ca sa ma asigur ca nu raman cu tocul intepenit in pamantul dintre pietre.
Pe la 14, 15 ani eram si eu baietoasa, dar cand cresti iti schimbi perspectiva.
Si sunt numeroase tinute de bun-gust pe care le poti purta cu tocuri, fara sa ai nevoie de decolteu sau de fusta mini.