| Ecea a întrebat:

Ce placere mai mare este in Romania, in afara de a-ti bate nevasta, bautura si statul degeaba?

20 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Sa fii boss de boss, smecher de cartier, mafiotul tarii. Tipic cocalarilor.

| Musique a răspuns:

Muzica? Sunt romani care fac si muzica buna.

| Ecea explică (pentru Musique):

Glumesti?
In mai bine de 10 ani de cand studiez muzica, nu stiu daca am auzit 10 melodii romanesti bune.

| MyObsession a răspuns (pentru Ecea):

Corect.
Numai rahaturi de Inna,Alexandra Stan,deepnumaistiucum deejays.
Muzica facuta pe net, voce schimbat datorita programului nostru usor de gasit pe net, autotune.

| Musique a răspuns (pentru MyObsession):

Eu nu ma refeream la Ina sau Alexandra.
Sunt formati bune,gen Cargo sau altele,care exprima ceva.
Ina, e un rahat Chimezensa, fabricat pe internet.

| MyObsession a răspuns (pentru Musique):

Cargo? Nici pomeneala sa compari cu Inna!

Cargo da, are o melodie buna care o stie toata lumea.
Se poate spune ca si melodia "Zece" este foarte buna.
Dar restul?

| Musique a răspuns (pentru Ecea):

Pe acel "restul" nu-l ascult.

Pai da, dar daca avem 2 muzicieni buni din 22 de milioane de locuiori,asta nu inseamna ca ne pricepem la muzica.
In alte tari, sunt cu sutele, unii chiar exagerat de buni.Luam exemplul Italiei,Spaniei,Germaniei si alte tari,unde intalnim oameni foarte priceputi la muzica,cunoscuti international. Daca iesi din Romania nu a auzit nimeni de Cargo, insa de Rammstein, David Bisbal si Pavarotti au auzit toti.

| Musique a răspuns (pentru Ecea):

Cu regret,dar e adevarat.
Si cine-i de vine pentru asta?
Talentele sunt inocuite de calculatoare nimic nu mai merge,si totusi,nu numai Basescu e de vina fratilor,voi l-ati votat (spun asta, caci eu nu am dreptul de vot inca) si acum tot voi va cacati pe el? Mda... noi suntem de vina, nu italieni spanioli si etc.

Absolut,sunt de aceiasi parere cu tine.

Răspuns utilizator avertizat
| DaVà a răspuns:

Hmmmm...spartul de semintecool

| Foxie2 a răspuns:

Sa castigi la jocuri de noroc nonstop.
Sa faci săcs nonstop.
Sa te droghezi nonstop.
il dam factor comun pe "nonstop" (sacs, droguri, bani)

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Drogurile si fumatul

| Wehrmacht a răspuns:

Sa iti faci poze cu mertanu' vencinului,sa injuri ca la usa cortului,sa dormi in santuri,sa rontai seminte, sa distrugi tot ce nu iti apartine, sa te dai gigi musculosu' si sa ajungi in spital...

| Wehrmacht a răspuns:

Sa iti faci poze cu mertanu' vencinului,sa injuri ca la usa cortului,sa dormi in santuri,sa rontai seminte,sa distrugi tot ce nu iti apartine, sa te dai gigi musculosu' si sa ajungi in spital, sa castigi la pacanele...

| carpediem a răspuns:

In afara de munti si natura, doar gandul ca poate vei putea pleca vreodata definitiv si sa mai vii in secursie ca sa te mai bucuri iar, inca odata, de unde ai scapat.