Asta-i tare!
De ce aveți, flăcăi, impresia că dacă puneți "
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))" după ceva spus total paralel cu categoria, acel ceva devine brusc amuzant? I don.t want to live on this planet anymore.
Daca nu-ti convine sa stai pe palneta asta, du-te tata pe alta planeta! si ce daca punem
)))))))))))))))))))))))))))))))))))) asa vrem noi sa punem!
Bagă-ţi în buzunar nişte Delikat, în celălat o roşie, un castravete ceva, ţine în gură o pulpă de pui şi du-te la el, să vă jucaţi care-l prinde primul pe celălalt.
Pe tine.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vai, ce amuzantă sunt.
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Cam mici pentru un dinozaur. Cartofi mutanţi eventual.
Cartofi.Just cartofi.
Atunci..cartofi normali. Dar să fie tone.
Intreab-o pe mama ta daca te lasa sa ai un animal de companie. Spune-i ca nu trebuie sa ai foarte multa grija de el. Spune-i ca mananca foarte putin. ![]()
![]()
![]()
![]()
Da,a zis ca pot sa-l tin, doar sa nu manance prea mult
Nu mananca deloc mult. Cred ca se multumeste cu o felie de paine
Fa-i musaca. Se foloseste 50 kg de cartofi
49 kg de carne (de preferat de porc)
Sare si piper (2 pachete)
Daca nu se satura ii mai dai si tu...AAA stai ca uitasem : se serveste cu un pahar de suc de vreo 5000 l
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sigur,dar am nevoie de un pahar de 5000 de litri si 50 kg cartofi
Poti s-o mi-a imprumuti si mie la scoala la stiinte ca ne-a zis sa aducem un animal
ciudat la scoala>.
Cine te enerveaza pe tine cel mai mult? Servestei-l pe tava, va ve-ti bucura amandoi!
Si daca vrea sa-l gadil pe burtica?
))))))))))))
E cumva pervers?![]()
daca da..ferestete..sa nu te gadile el![]()
)0
Auma vrea la maica-sa, ce sa fac?
Zii ca iil cauta pe taicasu sub cearshaf
revine imediat ce il gaseste
Da el vrea mancare de cartofi, si o vrea pregatita de maicasa
))
Zii sa se uite pe inregistrarea in care masa ii facea cartofii... pofta mare![]()
)
Pofta e mare, normal, la ce gura are...
Eha...fiecare cu poftele lui...mie mi s-a facut pofta de budinca de ciocolata cu frishca
oare unde-i mama mea
Pai unde ai pus-o?:_)
Nu stiu/...sa mi-o aduca carevaa
((((
Mă numesc Şipoş Iulyan şi împreună cu echipa mea vă oferim cele mai bune servicii web, precum: web design, optimizare SEO, promovare site, creare Magazin Online, Design PhotoShop (logo, semnaturi, wallpaper, web etc) şi diferite website-uri folosind: php, mysql, (x)html(x), css(x), javascript, ajax, xml, flash, symfony framework, zend framework, doctrine, jQuery, prototype. Sunt cele mai noi tehnici de programare web pe care eu le combin cu un web designe de calitate pentru ca visele tale să devină realitate şi proiectul web sa aibă succes.
Pasiunea pentru programare a fost elementul de bază care a condus la fondarea acestui website, unii dintre noi au obţinut premii şi distincţii la diferite concursuri, dar adevarata satisfacţie am cunoscut-o după lansarea acestui website www.siposiulyan.ro şi după primii clienţi multumiţi. Codul nostru corespunde celor mai exigente cerinţe, lucrăm cu framework-uri pentru a ne asigura că produsul nostru software va putea oricănd fi usor modificat, pentru a corespunde nevoilor în continuă schimbare ale clienţilor noştri. facem programe de administrare profesionale pentru siteurile noastre, astfel încăt totul sa fie sub controlul clientului.
LisaJulie întreabă: