| Joker666 a întrebat:

Ce preferati:blonde sau brunete? Fac un sondajlaughing)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondele sunt mai frumoase insa brunetele mai focoase
cred ca aleg...nu stiuhappy

15 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

Brunete ca razele de soare, şi cu ochi căprui ca marea. big grin

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Blondehappy dar in general imi plac frumoase, chiar si daca nu sunt blonde:p

| irina20 a răspuns:

Brunete

| (0$t!n@ a răspuns:

Brunete ca blondele st parasutelaughing

NOname
| NOname a răspuns:

Frumoase, destepte si devreme acasa, iar parul oricand poate fi vopsit in BLOND, daca mai e cazul.winking oh go on laughing

| Ys a răspuns:

Mie imi plac BRUNETELE ca si eu sunt bruneta cu ochii verzi:X

| RUMBURAK a răspuns:

Azi?

| Adredemesconf a răspuns:

Blondele:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunetele sunt cele mai frumoase dupa mine...mai ales cele brunet brunet dar natural si cu ochii albastri:X.blondele.sunt.comunelaughing. nu ma surprind atat de mult cand le vad ca o fata bruneta

| Dianafamous a răspuns:

Brunetelelove struck

Am fost surprins sa intalnesc un sondaj ca arata ca cele mai multe voturi (peste 36%) au fost acordate brunetelor. Puteam sa jur ca blondele vor conduce, dar, se pare, m-am inselat. Mai mult, unul din barbatii care au luat parte la sondaj, afirma: "brunetele sunt cele mai frumoase!". Intr-adevar, daca stau bine sa mai gandesc, cele mai frumoase femei din lume sunt brunetele: Monica Bellucci, Catherine Zeta-Jones, Neve Campbell, Liv Tyler, Angelina Jolie (cateodata bruneta...), acestea fiind doar cateva exemple. Se pare ca naturaletea lor este extrem de apreciata. Fara a mai zabovi asupra frumoaselor specimene (ce-as mai pierde eu vremea pe langa ele...), as vrea sa mentionez ca acest femei ar fi frumoase si daca n-ar avea par deloc! TZEAPAAA! tongue :*

| Dianafamous a răspuns:

Brunetelelove struck

Am fost surprins sa intalnesc un sondaj ca arata ca cele mai multe voturi (peste 36%) au fost acordate brunetelor. Puteam sa jur ca blondele vor conduce, dar, se pare, m-am inselat. Mai mult, unul din barbatii care au luat parte la sondaj, afirma: "brunetele sunt cele mai frumoase!". Intr-adevar, daca stau bine sa mai gandesc, cele mai frumoase femei din lume sunt brunetele: Monica Bellucci, Catherine Zeta-Jones, Neve Campbell, Liv Tyler, Angelina Jolie (cateodata bruneta...), acestea fiind doar cateva exemple. Se pare ca naturaletea lor este extrem de apreciata. Fara a mai zabovi asupra frumoaselor specimene (ce-as mai pierde eu vremea pe langa ele...), as vrea sa mentionez ca acest femei ar fi frumoase si daca n-ar avea par deloc!

| Doddel a răspuns:

Blondele normal

| butterfly:X a răspuns:

Hmm.si eu am fost surprinsa cum de au ieist brunetele?laughing)nu stiu care a raspuns mai jos cum ca blondele ar fi comune! intotdeauna unui barbat ii sare in ochi o blonda, cum zic barbatii: are ceva de iese in evidenta! si nu, nu prin prostiewinkingsau mai zic unii ca ar fi parasute sau ca sunt proastelaughingdeci clar sunt fete proaste si blonde si brunete si roscate si satene etc
laughingasa ca... oricum, parerea multor barbati este ca blondele sunt si vor fi intotdeauna cele mai frumoase femei:X

| Lolo_3214 a răspuns:

Roscatele big grin

Întrebări similare