Apache
| Apache a întrebat:

Ce prefereati Ferrari sau Dacia?

23 răspunsuri:
Apache
| Apache explică:

Ok recunosc o dacie e mai practica! dar totusi daca e sa am un ferrari si o dacie si ar tr sa le vand! pe dacie mi-as lua max 1000 de euro iar pe ferrari minim 80. 000 de euro! ...asa ca aici ferrari e avantajat tongue

NOname
| NOname a răspuns:

Cea, care e pe gratis. oh go on

Răspuns utilizator avertizat
| cristi202 a răspuns:

Pt toti cei ce vreti Ferrari: hai sa fim un pic practici. Cit ar costa o piesa de schimb la un Ferrari? In cazul in care ati avea nevoie de ea, oare nu ati sta cine stie cit timp cu masina in casa pentru ca nu ati avea suficienti bani pentru a o lua? Deci Dacia, cu piesele ei de schimb ieftine cistiga la acest capitol. La benzina, cit minca un Ferrari? E vorba de o masina tip sport, si acestea maninca destula benzina. Un alt motiv pentru care unii si-ar permite doar mici plimbari cu Ferrari. Deci Dacia cistiga si la capitolul benzina. Cit despre drumuri, cit de mult poti sa folosesti la noi in Romania un Ferrari la capacitate maxima, incit sa te bucuri deplin de el? Prea putin, nu avem drumuri pentru masini puternice ca Ferrari. Deci tot Dacia cistiga si la acest capitol. Iar cu privire la cum se conduce la noi, daca iti face vreun timpit ferfenita Ferrari-ul, fi sigur ca vei plinge mult mai mult decit dupa o amarita de Dacie. Deci eu o zic convins: prefer Dacia in locul Ferrari-ului. Are cineva curajul sa ma contrazica? Daca da, vreau argumente in acest caz. Ar fi doar unul: ca sa te dai mare cu Ferrari, altfel, ar fi mai mult un bibelou de masina - nu prea ai avea sansa sa o folosesti. Insa eu am adus mai multe argumente, deci si as vrea mai multe argumente in favoarea Ferrari.

| cristi202 a răspuns:

Apache:
Da, o fi el Ferrari, dar cu atit ramii, cu numele ei si cum arata. Ca la noi nu e deloc practic sa o ai. Am mai zis: daca e sa fim seriosi, e buna doar pentru a te da mare cu ea, atit. Daca era si la noi ca in occident, era altceva, dar asa, mai de preferat e Dacia. Apropo, ai masina, ca sa realizezi ce inseamna o masina, fie ea buna, fie ea rea?
Si inca un atuu al Daciei: poti cara materiale cu ea, chiar si materiale de constructii, insa nu te vad facind asta cu un Ferrari. Cum sa-ti murdaresti tu masina de mii de euro cu asa ceva?

| cristi202 a răspuns:

Apache:

Uite ca ai gasit un avantaj al Ferrari: faptul ca iei niste bani frumosi pe ea daca vrei sa o vinzi. Si ar mai fi si altele, spuse pe aici: mergi comod cu ea, fara sa ti se strice ceva prea repede, si un lucru important - se uita fetele dupa tinehappy. Poate ca mai sint si alte argumente pro Ferrari, asa ca poate adevarul e la mijloc. Amindoua masinile sunt bune, fiecare in felul ei.

| pwp a răspuns:

Ferrari normal!

| Doddel a răspuns:

Dacia normal, ce intrebare.

| AshEldo a răspuns:

E ca si cum ai spune: ce preferati masina de lux sau rabla?rolling on the floor(desigur...cu un oarecare gram de exagerare)normal ca Ferrarihee hee

| Nicoleta a răspuns:

Ferrari mi se pare o masina incomoda.

| mihaip1 a răspuns:

Dacia...pentru garantie.

| Aℓida a răspuns:

Ce intrebare...-ferrari-

| doar.pt.voi. a răspuns:

Ferrarihappy

| ριтʏcнα a răspuns:

Dacia e najpa...
ferrari.doar vorba ta :e FERRARI
Iti dai seama daca te-ai duce la tara cu o dacie nu s-ar intampla nimic ca da-o d****u dacii vezi peste tot.\
Daca te-ai duce la tara cu un ferrari ar sarii ferrari pe tine.deci nu e bine s iti zgarie ferarri:doare e FERRARI. aparent:NU STIU

| TeO_3022 a răspuns:

Dacia cu motor de Ferrari

| Assassins a răspuns:

Pai daca aleg "Dacia"merg 5 m cu ea face motoru zgomot si poc. Iar daca aleg "Ferrari"merg linistit ascult muzica si fug fetele dupa mine deci as alege "Ferrai"winking

| nyky_1703 a răspuns:

Ferrari

| dolshedolcik a răspuns:

Niciuna :p

| MariusToc a răspuns:

Normal ca Dacia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ferrari

By Doar.pentru.voihappy

| englishman a răspuns:

Ferrari

| LucKyStriKe a răspuns:

Depinde... Daca vrei o masina cu care sa mergi la tara normal Dacia. Daca vrei sa fii spaima soselelor recomand Ferrari.

| iLoveBacemi a răspuns:

Pe Bacemi :X

Întrebări similare