| Deeaa a întrebat:

Ce s-a transformat TPU

http://i.imgur.com/HPyL0.png

Răspuns Câştigător
22 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Asta`i noul TPU, nu ai ce sa-i faci
*ce inimioara sucita ai facut acolo*

| pinguinuVerde a răspuns:

Acum urmează ca userul anului (NOName) să facă sex cu TPU iar apoi să se înfiinţeze cel mai nou site din univers : MiniTPU.ro unde o să fie şi mai mulţi copii de 8 maxim 10 ani unde să fie doar două categorii şi anume : Dragoste/Sex şi Adolescenţi. Mulţumim TPU o0

| DaV a răspuns:

Soarta...

| Malvina24 a răspuns:

Asta e.Stiu ca uneori e deranjand insa tu sa faci tot ce crezi tu ca e bine si atat.Important e sa ajutam oamenii ca pentru asta suntem aici.

Ps.Fa-i inima aia mai bine ca sa-i multumesti laughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Asta este părerea ta!
Pa, pa.

| Puţifer a răspuns:

Tu cine mai eşti?

| AndutzaAndu a răspuns:

Ata ete...
*ce majusculeeee?*

| Comy a răspuns:

@Musique eu credeam ca e palarie D:
Cu ajutorul userilor speram sa facem in asa fel incat TPU sa redevina ce a fost odata

| VacutzaRoscata a răspuns:

Nu s-a transformat
asa a fost mereu

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Asta-i noul TPU, acomodati-va.

Cam urata inimioara, fara suparare.happy

| Broadband a răspuns:

Chiar calaughing

| INSOLINYO a răspuns:

Poate, vei înțelege ce simt acum pentru TPU, în acest MESAJ:
[ Și asta trebuia să fie întrebare, dar am decis că totul e-n degeaba ]

Îmi vine să vărs, și nu de la mâncare ci de la TPU.ro!
Știu prea bine de când cunosc site-ul ăsta, și nu după cum scrie în profilul meu. Prima dată, când mi-am făcut apariția pe site, eram un simplu trecător care își găsea ce dorea pe site. Acum în schimb mă opresc „din drum" să savurez țigăneala de pe site. Nu-mi convine ce a ajuns TPU.ro și-mi pare rău. Îmi mai pare rău că m-am prefăcut tot acest timp că totul e în regulă pe site fără să mă revolt mai brutal rămânând un pașnic în ochii multor useri care m-au întâlnit, mie rușine că m-am comportat ca un român (în celălalt sens).

Ați văzut cu toții cum arată fiecare întrebare, adică prea sfințită și prost zidită de cuvintele:
„Dhau fondyțză șhee lha resthol itel șhe folo". Aceeași părere și despre răspunsurile cu acest mesaj, foarte folositor: „Dai the log fondytzăh?"
Eu sunt complet scârbit, și nu doar de aceea. Mai e și faptul că toate întrebările au ajuns să fie sau au devenit pline de fantezii cretine, lipsite de rost care majoritatea... din Trivia/Amuzante au aterizat în Dragoste & Sex sau în alte categorii privite de ochii publicului delicate și importante, adică categorii cu strictă seriozitate.
Lipsesc multe, iar eu nu pot cu o astfel de civilizație pe site (nu mă refer la oricine, mă refer la comic-ari, miștocari și multe alte rase) să-mi continui activitatea (Nu nu spun că plec, dar deranjamentele spun altceva, dar NU.) Sunt multe deranjamente, și nu numai din partea utilizatorilor tineri (tineri, cu multă rușine: ca mine) ci și a Administrației să spun așa, care lipsește și promite măsuri care nu le-au luat nici în ziua de astăzi.

Mă dor multe care sunt multe de scris. Și doar împreună cu
http://www.tpu.ro/useri
putem reuși să aducem comunitatea înapoi la statutul de „Comestibilă".
Iar răspunsul îl știm cu toții, cu toții care chiar dorim asta.
Hai, dezmorțiți-vă și începeți „Revoluția".

Mulțumesc pentru timpul acordat.
O zi bună!

| JustMetallica a răspuns:

Putea sa lipseasca de acolo JB? straight face

| dadasssssssss a răspuns:

Sunt cu totul de acord.big grin

| Fiction a răspuns:

Adevarat laughing

| Saya_1767 a răspuns:

Stirile protv?

| Deeaa explică:

@Out iti dai seama? El sa lipseasca ca pe urma ma amenintau alea ca nu le-am pus Jb-ul la comic big grin

| SlăninăCuCeapă a răspuns:

So truueee.

| Niros19 a răspuns:

Da foarte interesant
*incearca sa faca o inimioara mai buna dar nu ii reuseste*

| IDontNeedAName a răspuns:

Aha. Sunt fascinata.

| harciog a răspuns:

Ce inseamna W T F? Ceva legat de vointa sexuala?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdea, @Cereste.
Ai dreptate, dar ce vrei din moment ce TPU a devenit un loc de joacă pentru trolli, un loc de războaie la Muzică și S/F, un loc pentru obsedați sexual, extensie Clopoțel și câte și mai câte?

Și cu care useri faci tu revoluție? Că, cei mai mulți serioși fac ceva în sensul ăsta, sper.

Putem începe prin a raporta fiecare imbecilitate (oricum, eu raportez zeci de întrebări zilnic), în a ignora trollii (deși, nici eu nu mă pot abține uneori), în a educa fundițarii și cei care dau funde aiurea...dar cine face toate astea?