anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se afla sub patul tau? happy

Răspuns Câştigător
| PhaseMorphXR a răspuns:

O gaura neagra interdimensionala. De multe ori scap lucruri pe jos si se rostogolesc sub pat sad iar cand ma aplec sa le caut... degeaba, nu le mai gasesc. De fapt e un fel de Triunghiul Bermudelor, lucruri pur si simplu dispar daca ajung sub patul meu.
Hmmm, imi veni o idee thinking brb

67 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

Nuuu stiu...

| Sconcsiş a răspuns:

@elasexygagica
Tu porti prezervative thinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Parchetul.
Pa, pa.

| Pisicuța a răspuns:

Prafu de 2 metri, dau cu aspiratoru, a doua zi gasesti praf ca si cand n-ai fi dat.

| cretzufinish a răspuns:

Niste cursuri. Cineva la tara tinea borcane de compot laughing

| uǝʞɔıp a răspuns:

O sticla de bere, mult jeg, un tricou, un avion(de hartie)si cred ca si cartile mele

| pwp a răspuns:

Hai ma, ca nu mai dorm la noapte rolling on the floor))

| kiky278 a răspuns:

Hmmm... o bucata de pizza, praf, o jucarie din plus, un nasture, un creion si nu stiu am mai pierdut lucruri pe acolo!

| ăăăă a răspuns:

Bunica...nenea bau bau.prietenul meu (paianjenbig grin). capul papusii mele (care am transformat-o intr-o emo!)... fetitele power puffbig grin!

| LolNope a răspuns:

Pai acolo se afla Elodia.Si mai e praf(nu-i asa ca mama e neserioasa ca nu a facut curat?), o cutie cu pizza, scheletii de la Corpul Uman, lesa catelului si o gaura roz(stiu ca voi credeti ce e neagra dar sa stiti ca nu e, e roz) si una argintie(adica din argint viu) si o gaura aurie(din aur mort).tongue

Răspuns utilizator avertizat
| AcidCuSange a răspuns:

O saltea

| MBG a răspuns:

Mi-e frica sa ma uit. I don't want to see
Din cate stiu eu:Bau Bau, Praf nu-i ca face mama curat big grin, Aeryawn, Niste mancare veche, cred ca a inceput sa se miste deja:-& si cam atatwinking
fundita?batting eyelashes

| MBG a răspuns:

Podeaua rolling on the floor

| User a răspuns:

Ciorapi antibacterieni (jegul a omorat pana si bacteriile)

| princessOfcaraibe a răspuns:

Un monstru oribilllllll...kre ma bantuie noapttea si nu ma lasa sa dorm. ii aud si stomacu cum ghioraie... dar nu-i dau nimiclaughing el sta acolo de. dfapt nu stiu de cand e acolo thinking si stii montrsul acela e facut din guma care o lipesc de scandura de la patlaughing si e facut si din praf! dar macar am o veste buna, miroase a capsunilaughing

| Alice_2134 a răspuns:

Un portal ce ma duce intr-o lume magica ce se transforma pe timp de noapte intr-un paradis sobru si neinsulfetit unde doar paianjenii si liliecii isi fac veacul...toate acestea se intampla datorita unei fete pe nume Alice ce isi poate controla imaginatia...cateodata plina de veselie, culori si muzica si cateodata intr-un loc gotic, lipsit de viata(in traducere-nimic) happy

| elasexygagica a răspuns:

O cutie magica cu prezervative care va fi deschisa numa in noaptea dintre ani, mai precis la ora 00:00 love struck

| ProjectJackpot a răspuns:

Mama ta.Cheam-o acasa, ca nu mai pot scapa de ea. e foarte lipicioasa...

| yoo23 a răspuns:

Vreo 3-4 pungi cu tot felul de chestii in ele... Aparate, caiete si carti, jucarii laughing

| SuperMagicSmile a răspuns:

Lucrari cu note mici si caiete de teza de anul trecut.

| HaruhiFujioka a răspuns:

Praf si jucarii de cand eram mica laughing

| AnemonaP a răspuns:

O gaina verde cu un ochi, care miorlaie si imi face temele

| Диана a răspuns:

Cadavrul victimei mele numărul 18. xD

| A12NDRA a răspuns:

Parchet.

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Amantul...

| Cubulets a răspuns:

Cred ca o sticla goala un papuc mult praf un adidas niste hartii si cam atat