| Illvix a întrebat:

Ce se ascunde in spatele tau?

37 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Fotoliul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Umbra mea

| lolisor a răspuns:

Televizorul laughing)

| չﻨгﻪรէﻨĸ a răspuns:

Fratemiu cu o prajitura cu frisca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un suflet plapand, ce nu vrea sa faca rau, dar e otravit de alte persoane catre a face si a-i placea asta. Un suflet cu frica lui Dumnezeu, care isi vrea in mod despotic un loc asigurat in Rai. Un suflet ce nu vrea sa deranjeze, dar nici sa fie deranjat. Un suflet ce vrea sa faca ceva in viata, desi stie ca viata insasi este doar un test spre a decide unde iti vei trai adevarata asa-zisa viata: in Rai sau in Iad. Un suflet modest, ce tanjeste la talentele si harul altora, dar se bucura si se auto-dispretuieste pentru unele lucruri cu care Dumnezeu l-a inzestrat, iar el nu le dorea. Un suflet ce vrea dreptate, ce vrea adevarul inaintea minciunii, ce vrea munca inaintea furtului, ce vrea virtutea inainte pacatului. Si multe altele...

| anitta92 a răspuns:

Pisica mea happy

| Draven a răspuns:

Daca zic trecutul dau in folozofie, daca spun amintirile pierdute a ce as fi putu face dar am ezitat, dau in rutina vietii, daca merg spre anii de scoala/liceu dau in penibil, iar daca afirm ca acolo se ascunde motivatia mea care ma impinge evident de la spate spre a-mi indeplinii scopurile pe acest pamant...cam risc sa fiu prea aproape de adevar.
Asa ca voi zice, ce se poate spune la orice intrebare -EXACT CEA CE VREAU EU SA FIE!

Întrebări similare