Știi ce-i amuzant? Și eu am citit același lucru prima dată!
Şi brunetele pot fi ude.
Da, știu.
La inundatii
De curiozsitate... de câte ori te-a îngropat nevasta ta?
Ma ingroapa zilnic in patura, spre deosebire de altii care o ard pe mana dreapta.
Sunt curioasă dacă te va îngropa (când vei muri) sau te va arunca în cearșaf de la etajul patru...N-am să aflu niciodată de ce nu-mi plac cartofii prăjiți...
Brunetele sunt mai destepte si mai atragatoare decat blondele.
Chiar dacă în mitologia populară se consideră că bărbaţii sunt mai atraşi de blonde decât brunetele, în realitate lucrurile stau cu totul altfel. Bărbaţii cred de fapt că brunetele sunt şi mai inteligente, şi mai atrăgătoare ca blondele, se arată într-un studiu realizat de cercetătorii britanici ai Universităţii Westminster, scrie dailymail.co.uk.
Aceştia au realizat studiul într-un mod inedit. Au trimis aceeaşi femeie în trei cluburi din Londra, de fiecare dată cu o altă culoare a părului: brunetă, blondă şi roşcată. Au observat câţi bărbaţi au abordat-o de fiecare dată, după care s-au întors în cluburi şi au rugat 130 de bărbaţi să noteze fotografii ale femeii în cele trei ipostaze.
În timp ce a fost abordată de cei mai mulţi bărbaţi ca blondă, femeia a fost catalogată de bărbaţi ca arătând cel mai bine în ipostaza de brunetă. Mai mult, studiul a demonstrat că bărbaţii cred că brunetele sunt mai inteligente decât blondele şi roşcatele.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/......00230.html
Follow us: @realitatea on Twitter
Obruneta si o blonda sar de pe un bloc. Care din ele ajnge prima jos? Bruneta, ca blonda se rataceste
"Brunetele sunt mai destepte" Nu inteleg de ce ziceti chestia asata.Sa stiti ca si blondele pot fi destepte! Diferenta dintre cele 2 "fenomene" :au culoare diferita la par!-.-"(App. sunt bruneta
:p )
LisaJulie întreabă: