anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce v-a făcut să radeți pană v-a dat borșul pe nas?

24 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns:

Facem franceza cu directorul. Un om foarte serios şi dur cu elevii răi. Am fost la laborator la Franceză ca să ne arate nu ştiu ce pe video-proiector. Un coleg, până a venit domnul, a intrat pe facebook de pe laptop-ul din laborator şi a şi pus manele. Manele ca : " Şuşanu - Mişcă, mişcă din buric " sau " Florin Salam - Eşti o bombă ".
Când a venit proful, voia să ne pună o melodie pe care nu a găsit-o decât pe un site unde trebuia logare cu facebook. Cine crezi că s-a dus? Fix colegul ăla care intrase pe Facebook şi pusese manele. Când să scrie id-ul şi parola ca să se logheze pe facebook, id-ul apăruse jos pentru că a mai fost scris odată.
Noi : Bă, vezi că îţi apare jos! laughing
Profu' : Ahaa... deci înseamnă că a mai intrat. Mă Ilie! Ia să văd eu ce ai mai făcut.
Se duce domnul şi se uită la istoric şi vede " Şuşanu - Mişcă, mişcă din buric " dă domnul director pe melodie. Şi începe să cânte " Mişca, mişcă din buric. Stai să te ajut un pic ". Făcea domnul " Ce e Susan ăsta? Ia să rămâi după ore să îmi cânţi şi mie Susan " mai vede el " Florin Salam - Eşti o bombă ".
Proful : Ce scrie aici? Eşti o bombonică... mă tu bombonici vrei mă?
Ieri, am fost iar la laborator la franceză şi la un moment-dat mirosea foaarte urât. Ne certa domnul director " Nu vă e ruşine nesimţitilor! Pute până pe hol " laughing Toţi am dat vina pe colegul de atunci cu manele că a tras un vânt. Da face domnul director la el : " Asta e de la Salam, mă! " rolling on the floor

| W3R4 a răspuns (pentru Furculingură):

Mooooor!
Ce n-aş da să am şi eu profi ca ăsta! laughing

| Furculingură a răspuns (pentru W3R4):

Mai am un prof... Proful de mate. E unchiul lui Răzvan Fodor. Frate, câte glume facem cu el. Astăzi i-a sunat telefonul în oră.
Colega : Domnu ' nu răspundeţi?
Profu' : Nu. smug
Colega : Haideţi domnu' că vă sună Liviu Vârciu.
Profu : Nu sunt cu manelişti, te las pe tine.
Colega : Credeam că vă sună Răzvan Fodor. Vorbeam eu cu el. Îl luam cu " Ce faci Razvy? "batting eyelashes
Profu' : Vrei numărul lui? smug
Colega : Oooo, da domnu'. Nu ştiu când îmi trebuie. Poate mă bagă şi pe mine într-un episod din pariu cu viaţa.
Profu' : Hai că ţi-l dau.
Colega : Domnu' da am auzit că e cu Sore aia.
Domnu' : Care Soare? De pe cer?

Mă rog, asta nu e ce stii ce. Nu îmi mai aduc eu aminte. Îl intrebăm mereu. " Domnu' v-aţi uitat la Master Chef? Să îl vedeţi pe Razvan? "

Profii tăi cum sunt?

| W3R4 a răspuns (pentru Furculingură):

Nee,nu-s chiar toţi aşa de glumeţi (că am doar babe şi moşi waiting )
...dar am unul la modul, si e aşa drăguţ! :3 (are 29 de ani)
Odată i-am pus pe catedră un bileţel cu semnul " :* ",dar nu ştia cine l-a pus. (nici nu ştiu dacă a înţeles ce înseamnă laughing )

Am şi o stafidă de femeie, o profă de bio, şi odată când am avut sistemul reproducător, ne-a desenat o p**ă pe tablă! rolling on the floor
Mă rog, ceva mai ştiinţific...

| Furculingură a răspuns (pentru W3R4):

Avem şi noi unul tânăr de desen. Are vreo 24 de ani. Toată lumea îi zice " Bomba Sexy ".hee hee

- Cu cine faci desenul?
- Cu bomba sexy smug

| anonim_4396 explică (pentru W3R4):

Profa mea de română are 29 de ani! Ce zici, îi cuplăm?

| MaliciousDeath a răspuns:

Ultima oara a fost asta:http://youtu.be/f0kms7VmJtM

| anonim_4396 explică (pentru MaliciousDeath):

Copil rău! Parcă era interzis la mai puțin de 3 ani! În scorbură și nu mai primești Finetti o lună!

| MaliciousDeath a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba,daca erau bomboane cu cocos si rom, poate faceam mai rau.De Finetti ori Nutella ma doare la basca.Mai incearca. Pupici.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Eu râd aproape din orice.

| W3R4 a răspuns:

Păi,eram în faţa blocului cu câţiva amici.
Unul din ei a găsit o pisicuţă.
A luat-o în braţe,şi a strâns-o de burtă.
Biata pisică n-a mai putut şi...s-a c*ăcat pe el.
Când a văzut rahatul mâţei cum se întindea pe pantaloni, a aruncat-o ca pe un disc, si biata de ea a aterizat în tomberon.
Noroc că sunt o mare iubitoare de feline, şi...da, am băgat eu mâna după ea.În container. straight face

| W3R4 a răspuns:

Nea,nu multe...ieri am găsit o cutie cu 5 pisici, nu ştiu cine i-a lăsat, dar acum sunt în grija mea. :3

| W3R4 a răspuns:

Ăăă,eşti de origine asiatică!?
Zic şi eu. big grin

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Eram cu o prietena pe strada si mergeam noi ce mergeam si vedem doi biciclisti, unul in spatele altuia. Cand cel din spate il striga pe cel din fata, ala din fata cade fix cu locul sensibil in ghidonul bicicletei si in clopotel, in mijlocul strazii. Si ala din spate nefiind atent cade si ala cu bicicleta peste primul si isi rupe si el cevalaughing). Si dupa s-au oprit masinile si circulatia fiindca ala nu se mai putea ridica. Deci am ras cu prietena mea pana nu am mai pututlaughing)).Sau cum ai spus tu, ne-a dat borsu pe nas.

| LordBolton a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

happy cred ca ala tipa ca o fetita...

| anonim_4396 explică (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Traumatizant, dar și amuzant. 2 în unu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca nu stiu.

| τττ a răspuns:

Fața ta.

| Jakoban a răspuns:

Era odata tot in ora de mate si doi coleg vorbeau.
Da vrofu zice: Edy spune-i lui Bogdan sa iti spuna sa taci.

| samynța a răspuns:

Când i-au căzut pantalonii unui coleg laughing [ coleg ] n-avea chiloţi sad

| BlueArrow a răspuns:

Tu m-ai facut.

| andreifantoma a răspuns:

Cand mergeam pe strada cu un prieten si de odata se impiedica si cade cu fata intr-un rahat FFS eram pe jos si radeam cand de odata vine la mine si zice:
Hai sa-ti dau un pupic(am fugit de m-a luat dracu)

| anonim_4396 explică (pentru andreifantoma):

Și băieții mai au tupeu să facă fetele fricoase!

Întrebări similare