anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ziceti de asta? Mda nu cred ca e adevarat.

http://www.zona-it.ro/......ta-ingeri/

8 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Intr-adevar, imaginea data cu incetinitorul arata ca, cineva a "mutat" motociclistul inainte de impact, daca ar fi real ca, ingerul pazitor te salveaza in ultumul moment, n-ar mai fi accidente rutiere, ori dupa cum stim exista chiar foarte multe si unele dintre ele cu pierderi de vieti omenesti.
Daca persoana ocrotita de accident, este una speciala si a fost salvata de "Ingerul sau pazitor", in ultimul moment, este cazul sa fim cu totii mai buni pentru a intra in categoria celor "salvati".
Daca stau si ma gandesc bine, poate fi si o filmare dibace, care vrea sa ne dea impresia ca, este bine sa "deschizi" ochii, atunci cand te afli in trafic, pentru a preveni astfel de impacturi nedorite, ce-ti pot pune in pericol viata.
Cum postarea este la Trivia- Amuzante, cred ca este bine sa nu filosofam prea mult ca, ar putea sa ne stricam duminica.
Un gand bun si "atentie la trafic".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu daca este adevarat sau nu, dar am auzit ca ar putea fi real deoarece timpul merge in continuare. Daca ar fi fost trucat timpul s-ar fi oprit sau ar fi " disparut " o secunda sau doua.

| GiAnca a răspuns:

Exact.

| AR1373 a răspuns:

Nu cred ca e adevarat.

| Iubareata22 a răspuns:

Uite cum cred ca s-a intamplat: masina a venit. Motociclistul era fix langa ea cand tot s-a oprit. El a disparut fiindca s-a dus singur. Iar acel fun a fost facut pe calculator

| MishaIsMyHero a răspuns:

Nu vreau sa fiu naiva, dar cred ca e adevărat.

| RiRi5846 a răspuns:

E o reclama pentru un joc. happy Am citit acum ceva timp pe stirileprotv.ro

| sнᴀᴅσω a răspuns:

Aha.