| JustMeNck a întrebat:

Cel mai amuzant banc pe care il stiti? Funda! happy

Răspuns Câştigător
| raduqu a răspuns:

Maria prinse drag de vecinu si ca sa nu se prinda barbata-su ion, a facut o gaura in gard si din cand in cand punea fundul acolo! intr-o zi o vazu ion si o intreba :
-ce faci Marie acolo?
-pai ce sa fac, economie la hartia igienica, dupa ce ma cac pun aci fundu' si ma sterge vaca vecinului cu limba!
intr-o zi ion ramase fara hartie si isi aminti ce ii zise maria si se duse si pusa fundu'! vecinu' vazand acolo se repezii si ion incepu sa strige :
- ni la loc! da cu limba nu cu cornul!

asta mi-a placut mie si m-a facut sa rad!

7 răspunsuri:
| MagiicGirlI a răspuns:

La un bairam, un tip se ofera sa-i mai toarne whisky in pahar unei gagici.
- Nu mai vreau, fiindca imi face rau la picioare!
- Va tremura?
- Nu, mi se desfac!

Noul slogan Durex :
Mai bine sa platesti 5 lei pentru o seara, decat 18 ani pensie alimentara.

- Tu nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine?
- Mai, barbate! Mancare buna ai?
- Am!
- Haine curate ai?
- Am!
- Aseara ti-a placut?
- Mi-a placut!
- Da' alalta-seara ti-a placut?
- Si inca cum!
- Pai cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa?

Apel in armata rusa:
- Ivanov
- Prezent!
- Ivanoplov!
- Prezent!
- Omoara-l pe tata.
- Prezent!
- Exista asa nume?
- Da.
- Ai sa-mi bag ****!
- Prezent!

| KRYSSUKRY a răspuns:

A:stii bancul cu iepurasul in baie?
B:Nu
A: Nici eu ca era usa inchisa

| Musique a răspuns:

Nu-mi prea plac bancurile, dar ăsta e bun:
Ea: Da-mi-o, dă-mi-o acum! Sunt toată udă, dă-mi-o!
El:Nu-ți dau femeie nici o umbrelă!

| Xtadelo a răspuns:

Pentru fiecare doctor (care are doctoratul), există un alt doctor (care are doctoratul), egal şi de sens opus. Astfel se explică de ce este atat de uşor să găseşti experţi care să se contrazică total unii pe alţii.

| Dolofănica a răspuns:

O brunetă, o roșcată și o blondă merg la detectorul de minciuni. Bruneta: eu gândesc că am o casă în Africa. Pee! minți. Roșcata: eu gândesc că am o motocicletă.Pee! minți. Blonda: eu gândesc... Pee minți. Î: ști bancul cu iepurașul în baie? â: Nu. Î:nici eu că ține-a ușa închisă. Bulă e la școală. Doamna învățătoare: ca temă aveți de lormulat 4 propoziții. Bulă acasă: mamă, spune-mi o propoziție. Mama: taci că-ți bag lemne pe gât. Bulă: tată, spune-mi o propoziție. Tata se uita la un meci: ura! ura! ura! Bulă: surori, spuneți-mi o propoziție. Surorile: sari tu prima! sari tu prima! Bulă: frate, spune-mi o propoziție. Fratele: porcușor zburător. Bulă scrie propozițiile în caiet. A doua zi la școală. Doamna: Bulă, spune o propoziție. Bulă: taci că-ți bag lemne pe gât. Doamna: Bulă, vezi că mergi la director. Bulă: ura! ura! ura! Doamna: Bulă, vezi că sari pe geam. Bulă: sari tu prima! sari tu prima! Doamna: Bulă, cine mă crezi? Bulă: porcușor zburător. Un om de știină a pus o broască pe o planșetă și îi poruncește: broască sari! Broasca sare, după care omul de știință îi taie picioarele și îi poruncește: broască sari! evident, broasca nu mai sare. Morala: dacă tai picioarele unei broaște, aceasta nu mai aude rolling on the floor. PS: știu că este cam mult, dar este foarte funny.

Întrebări similare