Mesaj pentru cei prea prosti sa inteleaga intrebarea:Nu va obliga nimeni sa injurati. Daca vreti, bine daca nu, nu.
Umm?
Esti asa de urat incat atunci cand te-ai nascut,mama ta te-a scapat si a primit amenda ca a aruncat gunoaie pe jos.
Fata ta arata ca si cum ar fi luat foc si cineva ar fi incercat sa stinga focul cu o furculita.
Cred ca te-ai nascut pe o autostrada, pentru ca acolo se intampla cele mai multe accidente!
Te-as intreba cati ani ai, dar stiu ca nu poti numara atat de sus.
Aia e fata ta, sau gatul tau a vomat?
Inca mai iubesti natura, in ciuda a ce ti-a facut?
Tine 20 de bani, suna-ti toti prietenii si da-mi inapoi restul.
Pot sa-ti imprumut fata? Posteriorul meu e in vacanta...
Le-ai inventat tu sau le-ai cautat pe net?
Hehe a mai fost o intrebare din asa acum o luna si le-am cautat pe net atunci, da mi-au placut asa de tare incat le-am invatat pe de rost si acum le spun tuturor celor care ma enerveaza...Imi pare au ca nu am o imaginatie atat de bogata sa le pot face eu(cred ca asta era ceea ce cautai...), dar oricum, sunt foarte amuzante
Nu-i greu.Trebuie doar sa stii de unde incepe startul...
Uite am incercat sa inventez eu una.
Sora ta e atat de cuminte incat Bucurestiul n-a mai folosit-o de-aseara.
Nu-i prea reusita stiu, dar o sa vina si mai bune.Cred ca inventarea unor astfel de statusuri ne dezvolta mintea mai mult decat cititul.Plus ca e si distractiv.
) E foarte buna, nu-ti fa griji! Eu ma indrept mai mult spre alea cu prostia/aspectul fizic, da' tot n-am gasit vreo idee buna pana acum.
I-am zis-o totusi unuia acum cateva zile.Era un baiat care mi-a furat decoratiunea de polistiren in forma de cadou si a spus ca vrea sa si-o bage in pantaloni.Si eu i-am zis ca "E ok, macar ar arata ca si cum ceva ar fi acolo"
Tare! Prieteni de insulte?
Dap.
? Ce aveti toti cu "dap"?
Da.
Cele mai tari. mersi
A scz...am uitat ca asta am cerut in intrebare...pace.