anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceva amuzant gasit la adresa unei domnisoare pe hi5 (T/A)

starBucura-te ca esti pitipoancastar

1. e mai usor sa atragi atentia prin aspect decat prin inteligenta

2. in mod sigur o sa te mariti cu unu plin de bani si nu va fi nevoie sa muncesti toata viata

3. intotdeauna o sa ai ft multi admiratori pe hi5 care o sa-ti declare dragostea lor: ‘ce te-as, ce buna esti, imi dai si mie id-ul tau?’

4. nu o sa-ti umpli capul niciodata cu idei filozofice, deci va fi destul de liber ca sa poata stoca informatii cu adevarat pretioase (cum faci rost de bani pentru. implanturi, shopping la paris, plaja pe Coasta de Azur, etc)

5. te amuzi intotdeauna la filme pentru ca iti plac numai comediile americane (alea carora Irina Margareta Nistor le da nota 2 la recenzii)

6. ai toate sansele sa ajungi vedeta, vezi Simona Senzuala.

7. daca incurci traficul n-o sa te injure nimeni pentru ca toti inteleg…

8. se poarta auriul si platformele! (nu orice platforme, ci alea pe care le poarta si actritele din anumite filme)

9. esti singura din aeroport imbracata in fusta pana la cur, tocuri, bluza cu sclipici si parpalac animal print leopard. asta inseamna ca esti o femeie originala.

10. tu si suratele tale faceti un gest nobil: ajutati euforia tv sa supravietuiasca. De altfel tot voi ati crescut si ratingul telenovelelor.

Răspuns Câştigător
| CastraveteMurat a răspuns:

Cele zece reguli ale pitzipoancelor :]]

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Trist frate...

| LolNope a răspuns:

Cele 10 porunci...

| AnaBlackVampire a răspuns:

Eu cred ca e pusa la misto...

| totGumã a răspuns:

Sa speram ca ele se bucura ca sunt asa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar asa e. Prost sa fii, noroc sa ai! Asta e gandirea domnisoarelor prezentate.