Franta. Un magazin. O doamna, mare cucoana, sta de de mai bine de o ora si isi alege o palarie. Vanzatorul ii aduce palarii tot mai multe si mai multe. In sfarsit doamna se hotaraste si spune:
- Cred ca o iau pe aceasta. Va rog sa o impachetati.
Vanzatorul, tacut, pune palaria intr-o cutie.
- Cat trebuie sa achit?
- Nimic, doamna. Ati venit cu ea!:))
Un cuplu de francezi nu are copii. Pana la urma sunt indemnati sa vorbeasca cu un doctor american. Cei doi soti ajung in America, obtin o programare la consultatie.
Cum ei nu stiau engleza si nici doctorul franceza nu au alta solutie decat intelegerea prin gesturi.
Doctorul le mimeaza ca vrea sa-i vada in "actiune". Un pic jenati cei doi soti trec la "treaba".
Doctorul ramane un moment cu bratele incrucisate si dintr-o data striga: -STOP!
Merge la birou si scrie o reteta.
Foarte fericiti cei doi se intorc la Paris, intra in prima farmacie unde intreaba farmacistul:
- Aveti Triteoterol?
Perplex, farmacistul reflecta putin: Triteoterol, Triteoterol..., nu, nu am asa ceva.
- Sunteti sigur, uite reteta primita de la medic, spune barbatul si ii arata hartia scrisa.
- Ei, dar ati citit aiurea, aici scrie: Try the Other Hole!
Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit dejuner"-ul (cafea, croissant, paine, unt si marmelada), cand un
francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el.
Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
- Evident.
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania, continua, cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea.
Francezul insista:
- Voi puneti marmelada pe paine?"
Romanul:
- Evident.
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind, zice:
- Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania.
Atunci, romanul intreaba:
- Voi francezii faceti sex?
- Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens.
- Si ce faceti cu prezervativele folosite? continua sa intrebe romanul.
- Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu, conchide romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta.
Doi medici ginecologi se întâlnesc la un congres.
Medicul francez zice:
- A venit ieri una la mine la cabinet, cu un clitoris ca un pepene!
La care medicul englez zice:
- E imposibil! Dacă ar avea dimensiunea asta, femeia nici n-ar putea umbla!
Francezul se uită cu dispreţ la englez:
- Voi englezii, întotdeauna vă gândiţi numai la dimensiuni! Eu mă refeream la gust!
uite si un link : http://www.realitatea.net/......71422.html
cam atat am gasit, sper ca te-am ajutat
puupp paaa :*
Ei fac totul cu finete si eleganta...atunci sa ma pupe si pe mine-n c*r tot cu finete si eleganta.
Este tot prostie omeneasca sa judeci prostia cuiva.
Mă enerveză la francezi cu pronunță "R"-ul. Parcă se pregătesc să scuipe cu flegmă.
Eu stiu eu una pe care o sa-i lasam cu gura deschisa:
Un roman era la masa in Paris si se aseaza langa el un francez si-l intreaba daca el mananca toata painea, romanul ii raspune ca da, franceazul spune ca ei nu fac asa, ei mananca miezul si coaja o recicleaza si-o fac paine si-o transporta in Romania, francezul incepe sa mestece o guma si facea balonase iritandu-l pe roman, francezul intreaba daca noi romani mancam tot croasantul la care romanul ii sapunde ca da, francezul spune ca nu, ca ei mananca decat miezul si coaja o recicleaza si-o vinde in Romania, la care romanul inervat il intreaba pe francez : voi dupa ce folositi perzervativele le aruncati? francezul raspunde ca da, la care romanul ii raspune: noi nu, noi dupa ce le folosim le spalam si le reciclam si le facem guma de mestecat si le vindem francezilor guma
( si francezul mesteca o guma
)
Ma c*c pe ei de prosti nu alta. venisera o data un grup mare de francezi. ziceai ca au fost dati jos din copac, miroseau in ultimu hal si erau mai tigani decat ai nostri. au dat foc la un sat 'din greseala'. daca ar fi trait in alta tara erau prostii lumii.
traficanta întreabă:
LisaJulie întreabă: