Du-te-n *editat* de *editat*. Habar n-ai să scrii româneşte, târfă boschetară.
Poate-poate ai putea învăţa să scrii corect măcar „dragoste şi sex", atât, nimic mai mult!
Cred (sper) că toți și-au dat seama că asta e un cont fals, dar sper că tu ți-ai dat seama ca nu este nimic aumuzant.
Și ca să îți răspund : Te-am fu+e ** gură până ai recunoaște care e contul tau real. ( oops am cenzurat cuvântul greșit...)
Alta Gayberina.
*viseaza ca o impusca in cap*
*MONSTERKILL!*
*se trezeste*
Daca ar fi DOAR categoria Dragoste si Sex am pleca toti de pe TPU, mai putin obsedatii sexuali.
TPU ar fi mai secsos, dragă.
nu te ințelegi prea bine cu limba româna.
ești pe locul întâi la prostie, nu te-n trece nimeni...
*patetic on* Ar fhy plyn de copyy proshty ca tine
*patetiv off* Ar fii plin de copii prosti ca tine. Duh.
Mi-as baga undeva numele si avatarul tau daca ar fi numai "categoryya dragostte si seccs"...
Phuey shiguor cha the om vedeah si phe thine phe acholho Povehstind chhe fhanthezyy ahi thu chu elh. Invata sa scrii frate!
Nu mi-ar placea, deoarece nu as putea sa ma informez de undeva cand as avea nevoie de ceva spre ex:[referate, compuneri etc]
Eshthy chel mhay mharre iddyott/ iddyoatha. Doamne cat de prosti pot fi unii. Te chinui mult sa scrii asa? Mie mi-a luat ceva.
Invata romana, scapa de obsesia pentru papitoiul ala, si nu mai pune intrebari stupide...alte 3 dorinte mai ai?(Si intrebarea asta ti se pare asa amuzanta?)Vai tu ce m-ai facut sa rad...
Mai pe inţelesul tău.
Ahr avea lhumea undhe sha she phlangha dhe chalyythathea phrezhervhatyvelor, e chlar cha pharyntyy thay au chumparat chey mhay yefthyn.
Frate, mă doare in gramatică, mă duc să citesc o carte, poate îmi revin.
LisaJulie întreabă: