Eu daca a plecar de acasa as pleca la bunica cu un BMW si pe nicuror de la Braila, fara nicusor de la Braila sau BMV
Eu daca as pleca de acasa as pleca la mare, cu masina si prietenii mei, fara Fuego
1. Îmi place avatarul tău.
2. Eu dacă aş pleca de acasă, aş pleca la New York cu avionul şi un prieten fără pâine.
Eu daca as pleca de acasa as pleca lin club cu trabantul cu mamaia si tataia, fara chiloti.
:*
Eu daca as pleca de acasa as pleca la masa, cu o matroana si cinci purandei, fara nas si fara dinti.
Eu asa: as pleca la bunici, cu trenul si o prietena, fara catelul meu n-as pleca
Te-a bătut soarele în ţeastă atât de mult încât nu mai poţi face diferenţa dintre o întrebare şi o părere?
Hm,bine idi, care e intrebarea si care e parerea, ca nu m-am prins. Du-te frate si impusca-te, m-am saturat de "destepti" ca tine.
O întrebare. când ți-ai făcut cont aici ce gânduri aveai mai exact?
Uite acum ma duc, stai sa ma descalt. Ce te mananca pe tine grija daca sunt eu curva sau nu? Esti cam prost, o curva e curva, nu poate fi o semi-curva idi! :* TE PUP DIN MERS
Ce mai gresesti, ce mai gresesti, nu stii cum si in ce te bagi, vrei sa faci cunostinta cu un IT-ist?
Oh, da? Saracul,stai sa plang putin. Du-va frate in Iad. Ce-i cu lumea asta,a luat cu totul o razna?
Adica ce-l durea asa pe Woodenpints daca eu sunt curva aia de la avatar, pun ce poza vreau acolo, ok? Si micutule Agrafica de par. ce-i cu poza aia tampita la avatar. Nu stii ca Sponge Bob nu mai e la moda? LOL, cam asa m-am simtit si eu cand a zis idi ala asa. :* Hai va pup, scutiti-ma de detalii. N-astept alt raspuns. N-am chef sa ma mai enervez.
Eu daca as pleca de acasa, as merge in egipt cu o masina sport decapotabila, cu prietenul meu si cu bichonu meu, el e sufletul meu!
Eu daca asi pleca de acasa as pleca la gagici, cu OZN-ul si cu armata, fara scoala.
Eu daca as pleca de acasa, as pleca la tara, cu masina si cu 2 prietene, si bineinteles nu as pleca fara iubitul meu
funda?
vladvlad9812 întreabă:
LisaJulie întreabă: