anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chestionar.
Eu daca as pleca de acasa as pleca la____,cu(vehiculul si persoana/persoanele)___,fara___
Completati.
Cel mai bun raspuns, funda.

36 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Honolulu, tricicletă, Batman, pelerină.

| mgtow a răspuns:

Tara - dragi - soacra.

| Mooonsure a răspuns (pentru mgtow):

laughing Interesant. Mai vedem raspunsuri, la sfarsit notez. Multumesc pentru raspuns :*

| SMTHING a răspuns:

Eu daca a plecar de acasa as pleca la bunica cu un BMW si pe nicuror de la Braila, fara nicusor de la Braila sau BMV happy tongue

| Xtadelo a răspuns:

Eu daca as pleca de acasa as pleca la mare, cu masina si prietenii mei, fara Fuego laughing

| DarkBlood32 a răspuns:

Insula besinosilor
mamaie mare
tractorul
chiloti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu daca as pleca de acasa as pleca la Londra, cu avionul și familia, fără să nu ne gândim la ce am putea vizita.

| iKeel a răspuns:

1. Îmi place avatarul tău.

2. Eu dacă aş pleca de acasă, aş pleca la New York cu avionul şi un prieten fără pâine.

| Mooonsure a răspuns (pentru iKeel):

Foarte frumos, sper sa ajung si eu la New York, poate in cea de-a doua viata. Mersi pentru apreciere! Trebuie sa mai dau 3-4 kg jos blushing laughing

| iKeel a răspuns (pentru Mooonsure):

laughing. Lasă, că e bine aşa. Menţine-te aşa.

| Mooonsure a răspuns (pentru iKeel):

:*

| iKeel a răspuns (pentru Mooonsure):

blushing

| iKeel a răspuns:

Oricum eşti raportat. oh go on.

| GasaiYuno a răspuns:

Eu daca as pleca de acasa as pleca lin club cu trabantul cu mamaia si tataia, fara chiloti. big grin :* love struck

| BiancaBaby a răspuns:

La mare cu prietenele mele intr-un jeep fara parinti

| BogdaneluluI a răspuns:

Eu daca as pleca de acasa as pleca la masa, cu o matroana si cinci purandei, fara nas si fara dinti.

Răspuns utilizator avertizat
| Mooonsure a răspuns:

Eu asa: as pleca la bunici, cu trenul si o prietena, fara catelul meu n-as pleca laughing

| Mooonsure a răspuns:

Da,eu sunt semi-curva de la avatar, vad ca-ti semi dai cu parerea. Idiotule

| Wøodenpints a răspuns (pentru Mooonsure):

Te-a bătut soarele în ţeastă atât de mult încât nu mai poţi face diferenţa dintre o întrebare şi o părere?

| Mooonsure a răspuns (pentru Wøodenpints):

Hm,bine idi, care e intrebarea si care e parerea, ca nu m-am prins. Du-te frate si impusca-te, m-am saturat de "destepti" ca tine.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru Mooonsure):

O întrebare. când ți-ai făcut cont aici ce gânduri aveai mai exact?

| Mooonsure a răspuns:

Uite acum ma duc, stai sa ma descalt. Ce te mananca pe tine grija daca sunt eu curva sau nu? Esti cam prost, o curva e curva, nu poate fi o semi-curva idi! :* TE PUP DIN MERS

| Mooonsure a răspuns:

Si bai baietas, mars sa-i zici lu´ mama ta!

| Mooonsure a răspuns:

Ce mai gresesti, ce mai gresesti, nu stii cum si in ce te bagi, vrei sa faci cunostinta cu un IT-ist?

| Fiction a răspuns (pentru Mooonsure):

Au..cam intepata si indrazneata sa te legi de dansul.Mai bine fa ce-a zis el, daca nu vrei sa mergi inapoi de unde-ai venit.

| Avantasia a răspuns (pentru Mooonsure):

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Mooonsure a răspuns (pentru Fiction):

Oh, da? Saracul,stai sa plang putin. Du-va frate in Iad. Ce-i cu lumea asta,a luat cu totul o razna?
Adica ce-l durea asa pe Woodenpints daca eu sunt curva aia de la avatar, pun ce poza vreau acolo, ok? Si micutule Agrafica de par. ce-i cu poza aia tampita la avatar. Nu stii ca Sponge Bob nu mai e la moda? LOL, cam asa m-am simtit si eu cand a zis idi ala asa. :* Hai va pup, scutiti-ma de detalii. N-astept alt raspuns. N-am chef sa ma mai enervez.

| Mooonsure a răspuns (pentru Avantasia):

Amuzanto,vezi sa nu dai pe afara si sa te ineci.

| Crye a răspuns (pentru Mooonsure):

Pot sa te intreb cati ani ai? laughing

| Mooonsure a răspuns (pentru Crye):

Lol,deja m-ai intrebat! :*

| chocco1995 a răspuns:

Eu daca as pleca de acasa, as merge in egipt cu o masina sport decapotabila, cu prietenul meu si cu bichonu meu, el e sufletul meu!

| Zipix a răspuns:

Eu daca asi pleca de acasa as pleca la gagici, cu OZN-ul si cu armata, fara scoala.

| GiuliaGiuly a răspuns:

Eu daca as pleca de acasa, as pleca la tara, cu masina si cu 2 prietene, si bineinteles nu as pleca fara iubitul meubig grinfunda?

| maria4343 a răspuns:

Eu as pleca la mamaia, cu colegii, fara teme.