| lalalalallll a întrebat:

Cine a vizionat "1 guy 1 nail"?
Mă, oamenii ăștia's bătuți in cap?!

16 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...lumea e idioata si malefica
doar ca aparentele inseala

| PotcaPădurii a răspuns (pentru Apache):

Apache, ai putea rescrie Legile lui MurpHi!

| PotcaPădurii a răspuns:

Nu e filmul cu aia doi care il ucid pe unul?
Mai bine ma uit la Nightmare on Elm Street. Macar stiu ca e regizat...

| lalalalallll explică (pentru PotcaPădurii):

Nu, unul își bate un cui în nas.(din câte am văzut la prima secundă) apoi am închis

| Apache a răspuns (pentru lalalalallll):

1 guy 1 jar ...mult mai naspa ca 2 girl 1 cup

| AnaBlackVampire a răspuns (pentru Apache):

Apache m-ai lamureste-ma si cu astia...laughing Cine e 1 guy 1 jar? De ce au toti nume asemanatoare? Cati dracu mai exista?

| Apache a răspuns (pentru AnaBlackVampire):

1 )...e un tip putin retard care isi baga un borcan in cur, si i se sparge.si trebuie sa il scoata in bucati acoperite de sange
2 ). inspiration fail
3 ). ..sunt 7 miliarde de oameni pe planeta... daca macar 0, 001 din ei ar fi asa de idioti ...atunci fa tu socoteala!

| AnaBlackVampire a răspuns (pentru Apache):

1: Vai de capul lui... daca are cap 2: No problemwinking 3: Mda nu's buna la mate. Oricum nu ma refeream la cati prosti sunt pe planeta asta ca asa doar in Romania ar fi milioane...ma refeream la astia cu numele astea asemanatoare care sunt ori super scarbosi ori idioti si au videoclipuri cunoscute.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Eu le-am vazut pe toate, iar asta e cel mai inofensiv
P.s: incercati two guys one horse

| AnneBre a răspuns:

*se gandeste*
Oare sa risc?:-s

| AnaBlackVampire a răspuns:

Ce e 1guy 1nail?

Stiam de 1 guy 1 hammer.

| NevăstuicăxD a răspuns:

Îmi explică şi mie cineva ce e acolo?:3

| rockerita39 a răspuns:

Cred ca nu vreau sa ma uit dupa ce am citit intr-o intrebare ce ii aia cu 1 guy 1 hammer sau aia cu 2 girls 1 cup...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 guy 1 nail? Eu stiam de 3 guys 1 hammer si pentru. astia mai batuti in cap aia e adevarata crima, nu e nimic trucat sau regizat aia e crima facuta de 2 pustani in Ungaria parca.Asta s-a intamplat in Februarie 2007 din cate stiu.Au avut la activ 21 de crime si ei sunt in inchisoare pe viata...si nu m-am uitat da' m-am documentat...

| ღAnaSawakoღ a răspuns:

Da sunthee hee

Întrebări similare